Ξένισε η αλλαγή του Πελέ, όπως και του Καλό με την Σαλαμίνα

Χωρίς να πιάσει και ιδιαίτερα ψηλή απόδοση, ο Πελέ, ήταν από τους διακριθέντες της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με την ΑΕΖ μαζί με τον Καρλίτος και φάνταζε ο ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να ανεβάσει σωστά την ομάδα και να βοηθήσει στο να έχει καλύτερη συνοχή η τριάδα του κέντρου.

Στο 53ο λεπτό, τέσσερα λεπτά μετά από το γκολ της ΑΕΖ, ο Αντόνιο Πούτσε επέλεξε να προβεί σε αλλαγή στον χώρο του κέντρου. Θεωρητικά σωστή κίνηση, σωστή και η είσοδος του Σεού ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία αλλά ξένισε όμως το πρόσωπο του πέρασε έξω.

Από την στιγμή που η ομάδα βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο κόουτς επέλεξε να κρατήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ένα αμυντικογενή μέσο που δεν πατάει καλά φέτος. Άφησε ανεπηρέαστη την αμυντική του γραμμή που πελαγοδρομεί και έβγαλε έξω ένα παίκτη που θα μπορούσε με μια του ενέργεια, ένα στημένο να σκοράρει και να τον βοηθήσει για την ανατροπή.

Μπορούσε εύκολα ανακατέψει την τράπουλα και να βοηθήσει την ομάδα με εσωτερικές αλλαγές. Να μετατοπίσει για παράδειγμα τον Βίκτορ στο κέντρο της άμυνας, να ρίξει πλαί στον Πελέ τον Σεού και να αντικαταστήσει ένα από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς που αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Μπορούσε για καλύτερες επιλογές, όπως και με την Σαλαμίνα που έριξε έξω τον Καλό τον πλέον πιο κινητικό του ποδοσφαιριστή ξενίζοντας με την κίνηση του αυτή…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ