Για το παραπάνω βήμα

Μια αποτυχία στο ντέρμπι του Σαββάτου δεν είναι καταστροφική για την συνεχεία. Φυσικά και δεν είναι καλοδεχούμενη αλλά για χάρη συζήτησης το αναφέρω. Μια νίκη όμως πόσα οφέλη μπορεί να δώσει; Η απάντηση είναι απλή. Πολλά και τεράστια. Καταρχήν η νίκη πάνω στο αποελ έχει πάντα αξία. Δεύτερον το DNA μας και η ιστορία μας δεν δηλώνουν και δεν αφήνουν περιθώρια να μην παλέψω έναν αγώνα και να μην έχω στόχο μόνο και μόνο την νίκη. Αυτά όμως είναι τα στάνταρ και τα χιλιοειπωμένα.

Mε τα σημερινά δεδομένα μια νίκη το Σάββατο σε ανεβάζει σίγουρα μια θέση και ίσως ισοβαθμήσεις και στην τρίτη θέση με τον Απόλλωνα. Ακολούθως κερδίζεις το αποελ, κερδίζει λογικά και η ΑΕΚ την Σαλαμίνα και η διαφορά μεταξύ τους πάει στο πόντο. Άρα το αποελιν στους υπόλοιπους αγώνες, αν θέλει τον τίτλο που θα κάνει τα πάντα για να τον πιάσει και θα πρέπει να κερδίσει τους αντιπάλους μας για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Άρα βάζουμε και πίεση στην ομάδα του Προδρομή να μην χαλαρώσει με τους υπόλοιπους. Άποψη μου με νίκη το Σάββατο κερδίζεις μεγάλο πλεονέκτημα για μια εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων που σύντομα θα ξέρουμε αν θα δίνει ή όχι σίγουρα το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Φυσικά κερδίσεις ή όχι το Σάββατο ο τελικός είναι το επόμενο Σάββατο με την Ομόνοια στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Η Ευρώπη θέλει νίκες άρα όσες περισσότερες κανείς τόσο πιο κοντά σε αυτή βρίσκεσαι. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

Mr. Stain

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ