«Όσα έζησα με έκαναν να αισθάνομαι ποδοσφαιριστής»

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Στέλιο Δημοσθένους για λογαριασμό του sigmalive παραχώρησε ο 15χρονος μέσο-επιθετικός της Ανόρθωσης Ανδρέας Τζουλίου, την οποία παραθέτουμε αυτούσια:

Πως πληροφορήθηκες για το ενδιαφέρον αυτών των ομάδων;
Ενημερώθηκα από την ομάδα μου για το ενδιαφέρον των δύο ομάδων φυσικά με την μεσολάβηση του Κυρίου Τάσου Μάκη ο οποίος είναι γνωστός στις τάξεις του ποδοσφαίρου  ότι έχει βοηθήσει και εισηγηθεί στο παρελθόν ποδοσφαιριστές όπως τους Κωνσταντίνο Λαίφη, Κωστάκη Αρτυματά , Δημήτρη Κυπριανου, Ζάνο Μητίδη, Νέστορα Μητίδη, Πιέρο Σωτηρίου, Νικόλα Εγγλέζου και πολλούς άλλους .

Πως ήταν η εμπειρία στου στην Αγγλία;
Η εμπειρία μου σχετικά με την δοκιμαστική περίοδο δεν ξεκίνησε στην Αγγλία αλλά ένα μήνα πριν με την καθοδήγηση του κυρίου Μάκη το τί θα συναντούσα. Ήταν μία μίνι προετοιμασία που με βοήθησε αφάνταστα τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Ήταν ένας πολύ εποικοδομητικός μήνας και για να είμαι ειλικρινής όταν πήγα όλα μου ήταν τόσο γνώριμα αφού γνώριζα από πριν για τις εγκαταστάσεις, τους Άγγλους ποδοσφαιριστές και την νοοτροπία τους, τι ζητούν οι προπονητές και πολλά άλλα. Όσο αφορά την εμπειρία μου στην Αγγλία απλά ζούσα μέσα σε ένα όνειρο που είδα αρκετές φορές προτού πάω αλλά που είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια. Θέλω μόνο να αναφέρω το ότι όλα όσα έζησα με έκαναν να αισθάνομαι ποδοσφαιριστής.

Πήγες προπονήσεις σε Λίβερπουλ και Μπίρμινγχαμ;
Ναι πέρασα πέντε μέρες  από δοκιμαστικά στην Liverpool και τέσσερις μέρες στην Birmingham.

Πως ένιωσες όταν διάβασες για το ενδιαφέρον του Κλοπ για εσένα;
Δεν ξέρω εάν αληθεύουν το τί έγραψαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αγγλία για το ενδιαφέρον του προπονητή της πρώτης ομάδας της Liverpool για μένα. Η μόνη πληροφόρηση που είχα από το στόμα του κυρίου Τάσου Μάκη είναι ότι όλη η περίοδος που πέρασα μαζί με την Liverpool και την Birmingham city στέφθηκε με επιτυχία. Φυσικά η λέξη επιτυχία δεν σημαίνει και υπογραφή μου στις πιο πάνω ομάδες, αλλά όπως σας είπα περιμένω ενημέρωση και καθοδήγηση για τα επόμενα μου βήματα, φυσικά πάντοτε με την έγκριση της αγαπημένης μου ομάδας, της Ανόρθωσης.

Και μια κουβέντα για την Ανόρθωση και τις ευκαιρίες που δίνονται στις ακαδημίες
Για να πάρω πρόσκληση από τις ομάδες Liverpool και Birmimgham city σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία μου καθώς και η εκπαίδευση μου στις ακαδημίες της Ανόρθωσης .Όσο αφορά τις ευκαιρίες που δίνονται στις ακαδημίες , εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για την ομάδα μου την Ανόρθωση ότι και στηρίζει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και συμβάλλει στο να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ