Πρόεδρε μην μας ξενερώνεις!

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Παρακολουθώ με αγωνία τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και θλίβομαι ειλικρινά για την διαχείριση που τυγχάνει η όλη κατάσταση από το ΔΣ της Ανόρθωσης…

Κατ΄ αρχάς το θέμα που τίθεται αυτομάτως είναι το γεγονός ότι από την στιγμή που δυο τεχνικοί διευθυντές – Τετ Φαν Λιούεν και Σταν Φαλξ – απολύονται σε ενάμιση χρόνο, τότε εγείρετε το μείζον ερώτημα ποιος τους προσέλαβε αυτούς και ποιος τους απόλυσε.

Ποια ποδοσφαιρικά κριτήρια έχει ο ιθύνον νους του ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε να προσλαμβάνει και να απολύει προπονητές και τεχνικούς διευθυντές. Ήταν ποδοσφαιριστής; έχει διπλώματα προπονητή ποδοσφαίρου; Τί στον διάολο από όλα αυτά και είναι τόση η εξάρτιση που όλοι φεύγουν και αυτός μένει;

Διότι, άντε να έκανε τη μια φορά το λάθος, την δεύτερη δεν συγχωρείται… και από ότι μαθαίνω αυτά είναι τα χοντρά, διότι στα μικρά – μικρά είναι που έχει την κλίση. Αυτούς που απαρτίζουν την περιβόητη επιτροπή προγραμματισμού πρόεδρε πότε θα τους αποδώσεις την ευθύνη που τους βαραίνει αφού βλέπεις και εσύ ότι πολλά δεν πάνε καλά στην ομάδα ή τουλάχιστον δεν πάνε τόσο καλά όσο σου τα παρουσιάζουν; Μην μας κάνεις να νοιώθουμε ότι είσαι συνυπεύθυνος! Μην μας χαλάς την άποψη που έχουμε για σένα… λαϊκιστή, Πρόεδρε μην μας ξενερώνεις!

Ας πάμε λίγα χιλιόμετρα παρακάτω από την προσωρινή μας έδρα, σε αυτούς που βλέπουν την ιστορία μας με κιάλια και όμως θα πρέπει να παραδειγματιστούμε από το πως λειτουργούν. Με παρόμοιο μοντέλο λειτουργεί η ΑΕΚ. Αρχικά είχαν τον Κρόιφ και σήμερα τον Ρόκα. Ο ένας δημιούργησε την ομάδα και ο άλλος την συνέχισε και σχεδόν την τελειοποίησε. Ούτε προσχήματα αλλαγής φιλοσοφίας και τρόπου παιχνιδιού είπαν, ούτε έψαξαν να βρουν δικαιολογίες όταν αρχικά δεν τους έβγαινε η κατάσταση. Ποιος επέλεξε τους πιο πάνω τεχνικούς διευθυντές στην ΑΕΚ; Καθαρά θέμα τεχνογνωσίας, δυνατών συμβούλων και προπάντων χωρίς αλλότριες σκέψεις…

Αν δεν σας προβληματίζουν αυτά πρόεδρε και αν θεωρείτε ότι για την κατάσταση φταίει μόνο ο Σταν Φάλξ που τελικά την πλήρωσε, ή ο Πάους αν στο τέλος την καταλύσει… τότε λυπούμε αλλά δεν θέλετε την Ανόρθωση να ορθοποδήσει.

Είναι αδιανόητο να κλείνεται τα αυτιά και προπάντων τα μάτια σε αυτά που τόσες χιλιάδες κόσμου καθημερινά σας το λένε, το γράφουν στις οπαδικές ή άλλες σελίδες, επώνυμα ή ανώνυμα και εσείς να συνεχίζεται να στηρίζεται τους συμβούλους σας που απέτυχαν παταγωδώς.

Π.T

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ