Την Κυριακή, έχει ΜΟΝΟ φωνή

Ανορθωσιάτισσες και Ανορθωσιάτες μου σας χαιρετώ. Εν μπορείτε να μου έχετε παράπονο, κάθε μέρα έχει και κάτι νέο να μάθεις για τούτη την ομάδα. Να βαρεθούμε με την Ανόρθωση, αποκλείεται.

Θα μπορούσα να αφιερώσω όλο το κείμενο για τα όσα έγιναν αυτές τις μέρες, αλλά πλέον δεν έχει νόημα. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος επιτέλους πήρε τις αποφάσεις που είχε κατά νου για τον προπονητή και υπήρξαν και μερικές παραιτήσεις στο Δ.Σ., είναι στο χέρι του να φτιάξει τα πράγματα. Όταν ήθελε τόσο πολύ να κάμει την εταιρεία, υποσχέθηκε διαφάνεια, χρηστή διοίκηση, οργάνωση και οικονομική εξυγίανση. Έχει την ευκαιρία να πείσει τον κόσμο πως θα τα κάνει έστω και με καθυστέρηση.

Το κύπελλο πλέον χάθηκε, όπως συμβαίνει εδώ και εννιά χρόνια. Ζητούμενο να μην χαθεί και το πρωτάθλημα που με ήττα την Κυριακή μάλλον χάνεται. Ο Ζόραν ήρθε πίσω αλλά βρήκε άλλη Ανόρθωση από εκείνη που άφησε. Του ευχόμαστε τα καλύτερα, γιατί αυτό σημαίνει τα καλύτερα για την ομάδα μας.

Την Κυριακή, παίζουμε ένα ματς που ποτέ δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Εν όμορφες οι προσπάθειες ορισμένων να βαφτίσουν ντέρμπι τα παιχνίδια με την ΑΕΚ, αλλά να μην τρελαθούμε κιόλας.

Εμάς οι αντίπαλοι μας εν οι δυο της Λευκωσίας. Τα τελευταία χρόνια, εγίναν ούλλα για να πάρουν αυτοί τα πρωταθλήματα. Θυμάστε τι έγινε το 2013, αλλά και κάθε χρόνο από τότε.
Όλοι μας ξέρουμε πως η μόνη ομάδα που μπορεί να τους κερδίσει, είναι η Ανόρθωση. Το ξέρουν κι αυτοί καλά και είναι ο βασικός λόγος που ενώ ο αιώνιος τους υποτίθεται είναι άλλος, με εμάς ασχολούνται συνέχεια.

Φέτος παρήγγειλαν πέναλτι από το twitter και το κοράκι το έδωσε τόσο ανύπαρκτο, για να μην υπάρχει αμφιβολία πως το έδωσε για χάρη των αφεντικών του. Οι ίδιοι που είπαν πως θα πάρουν το πρωτάθλημα «με όλα τα μέσα», μετά είπαν θα το πάρουν «με το έτσι και το θέλω», πέρσι «ήταν καλοί για λλόου μας» και φέτος μας ενημέρωσαν πως θα το πάρουν σίγουρα και να χαλαρώσουμε.

Εμείς, ποτέ δεν είπαμε με σιγουριά πως θα πάρουμε τίτλους, γιατί κανείς δεν μας τους είχε εγγυηθεί πριν τους κερδίσουμε στο χορτάρι. Άμα σου τάζουν από πριν όμως, κάνεις και τον άνετο.
Για όλη αυτή την προπαγάνδα που μας έχει κάνει το άσπρο μαύρο εδώ και χρόνια.

Αλλά κυρίως για όλα αυτά που είναι για μας η Ανόρθωση, εσύ που διάβασες ως εδώ και είσαι Ανορθωσιάτης ξέρεις, εσύ που δεν είσαι μεν το παλεύεις δεν θα καταλάβεις ποτέ και να σου τα γράψω, πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο και να είμαστε κι αυτή τη φορά όπως πρέπει.

Όχι για τους προέδρους και τους λοιπούς που είναι εκεί περαστικοί, αλλά για ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ 30 ΤΟΥ ΓΕΝΝΑΡΗ. Γιατί στο σπίτι μας, φιλοξενούμε όπως γουστάρουμε και όπως αξίζει τον καθένα που έρχεται.

Υ.Γ: Στη φώτο είναι η κερκίδα μας από τον τελικό κυπέλλου του 1999 με τους γνωστούς για αντιπάλους. Η κερκίδα τίγκα Ανορθωσιάτες, αλλά το τρόπαιο πήγε κλεμμένο απέναντι. Ναι, είναι η εποχή για την οποία θα τους ακούσετε να λένε πως ελέγχαμε τα πάντα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ