Να νοιώσουν τον ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Φίλοι Ανορθωσιάτες,

Οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες τρέχουν γύρω από την ομάδα μας. Έφυγαν και ήρθαν πολύ γρήγορα προπονητές/βοηθοί προπονητές κ.τ.λ. Κατ’ αρχήν, όσοι λένε πως χάθηκε η φετινή σεζόν ή όπως καλύτερα γράφεται <<αυτοκτονήσαμε>>, είναι τεράστιο λάθος. Η φετινή σεζόν είναι είδη κερδισμένη για την Ανόρθωση. Η Ανόρθωση είναι ο κόσμος της. Ο κόσμος της Ανόρθωσης επέστρεψε. Δεν αφήσαμε γήπεδο που να μην ένοιωσε τον παλμό μας φέτος.. Ειδικότερα ο ΝΑΟΣ μας.. τι αναμνήσεις έχουμε από φέτος.. Τι νίκες, τι ανατροπές, τι νίκες με γκολ στο 90΄… Αξέχαστες στιγμές. Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου τον Αντρέ Πάους που μας πρόσφερε όλα τα ωραία από πέρσι και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στην συνέχεια της ζωής του.

Τώρα στα δικά μας. Έχουμε αγώνα την Κυριακή! Παίζουμε με την πιο βρωμισμένη ομάδα στο νησί. Παίζουμε με τον προδότη τιμούρ που πρόδωσε τον κόσμο της Ανόρθωσης. Έγινε ένας με την βρώμα της Κύπρου. Εμείς πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο, τον ΝΑΟ μας. Είναι καθήκον του κάθε Ανορθωσιάτη να βρεθεί δίπλα στην ομάδα μέχρι το τέλος. Σκεφτείτε να μπάινετε σε ένα καμίνι με 8000 τρελούς να ξεχιλίζουν από τις κερκίδες του «Αντώνης Παπαδόπουλος».. Να νοιώσουν τον

Όσοι λένε πως θα χάσουμε και δεν θα έρθουν ή ό,τι δήποτε άλλο απλά κάντε το για μας, κάντε το για όλους εμάς τους Ανορθωσιάτες που θέλουμε να νοιώσουν οι απέναντι την οργή μας. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Πιάστε φίλους, συγγενείς και τον κάθε Ανορθωσιάτη που ξέρετε και φέρτε τον την Κυριακή στον ΝΑΟ. Φέρτε τον ΣΗΚΩΤΟ! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.

Τέλος, μετά το παιχνίδι ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αποτελέσματος να βρεθούμε έξω από την Ανατολική κερκίδα στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΟΣΟΙ ΕΡΘΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. Όλοι διαβάζουμε τις ανακοινώσεις του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ και δρούμε ΜΑΖΙΚΑ.

ΜΟΝΟ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΝΕΣ- ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΧΘΕΣ

Με εκτίμηση,

Ένας «μικρός» ΜΑΧΗΤΗΣ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ