Η μπουτίκ τοποθετείται για τις φανέλες τούρκικης προέλευσης

Μετά τον ντόρο που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες, για τις φανέλες τούρκικης πρόελευσης που υπήρχαν στην μπουτίκ, με ανάρτηση στη σελίδα που διατηρεί στο facebook, το κατάστημα αναμνηστικών τοποθετείται ως εξής

Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες έχει κυκλοφορήσει κακόβουλα στο διαδίκτυο μια φωτογραφία με προϊόν που είχαμε στην μπουτίκ μας όπου αναγραφόταν στην ετικέτα της σαν χώρα κατασκευής η Τουρκία.

Με πλήρη σεβασμό απέναντι στον κόσμο μας, ο οποίος μας στηρίζει με τις αγορές του καθημερινά και για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας, ενημερώνουμε τα εξής:

H συγκεκριμένη παραλαβή έγινε το 2014 και δυστυχώς κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία αυτήν την χρονική περίοδο, εντελώς κακόβουλα να το βγάλουν προς τα έξω με στόχο να πλήξουν την εικόνα της ομάδας μας.

Η συγκεκριμένη παραλαβή αφορούσε μια ποσότητα φανελών με κολάρο και όταν έγινε αντιληπτό το λάθος, με εντολές της διεύθυνσης αποσύρθηκε όλο το εμπόρευμα χωρίς να υπολογιστεί καθόλου η ζημιά από τη μη αξιοποίηση του εμπορεύματος, καθώς οι αρχές και οι ρίζες του σωματείου μας είναι πάνω από οποιοδήποτε οικονομικό κέρδος. Ακολούθησε δε αλληλογραφία με τη Macron, προκειμένου να μην αποσταλεί ξανά υλικό τουρκικής προέλευσης, κάτι το οποίο και έγινε σεβαστό, προς τιμήν της ιταλικής φίρμας.

Δυστυχώς μια μικρή ποσότητα διατέθηκε πριν γίνει αντιληπτό το θέμα, όμως σχεδόν 2 χρόνια μετά, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν θέμα εκ του μη όντως.

Εμείς αυτό που μπορούμε να δηλώσουμε με κάθε βεβαιότητα, είναι ότι στο κατάστημα μας δεν υπάρχει ούτε και ένα προϊόν με προέλευση από τη συγκεκριμένη χώρα.

Με την επαναλειτουργία του εμπορικού μας τμήματος, γίνεται μια προσπάθεια αναδιοργάνωσης της μπουτίκ με στόχο να εμπλουτίσουμε την γκάμα των προϊόντων μας αλλά και να ανεβάσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Ήδη έχει γίνει αναδιοργάνωση του online store μας και γίνεται καθημερινή ενημέρωση της σελίδας μας σε σχέση με τα προϊόντα μας κάτι που έχει αναγνωριστεί από εσάς με βάση τα μηνύματα που λαμβάνουμε στη σελίδα .

Τέλος, θα θέλαμε να απολογηθούμε για την οποιαδήποτε αναστάτωση έχει δημιουργηθεί και να δηλώσουμε με κάθε σεβασμό προς τον περήφανο κόσμο της ομάδας μας, ότι πάντα εργαζόμαστε με βάση τις αξίες και τα ιδανικά που διέπουν το σύλλογο μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ