Να είναι το τελευταίο χαστούκι

Ο αγώνας με την Αναγέννηση πρέπει να αποτελέσει το τελευταίο χαστούκι για την ομάδα του Πάους και τους ποδοσφαιριστές του. Σε ένα αγώνα που η αντίπαλος ομάδα δεύτερης κατηγορίας αγωνιζόταν με αρκετές εφεδρείες και η Ανόρθωση με αρκετούς βασικούς (όλοι πλην Οικονόμου) έγιναν ανεπίτρεπτα πράγματα και παρά το πρόσφατο παράδειγμα με την ίδια αντίπαλο το 2013 εντούτοις παραλίγο να πέσουν στην ίδια παγίδα.

Ο αγώνας δυστυχώς ήρθε να προσθέσει νέες έγνοιες καθότι αν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αγωνίζονταν σοβαρά και με πάθος τότε παραμονές του ντέρμπι με τον Απόλλωνα θα είχαν την ευκαιρία για απογευματινό περίπατο.

Έτσι όπως τα΄ κάναν τώρα, και με το εντός 2-1 ο επαναληπτικός με την Αναγέννηση αποκτά ιδιαίτερη σημασία μιας και η Ανόρθωση οφείλει να την ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλου που αγνοεί την διάκριση εδώ και λίγα χρόνια.

Για την Ανόρθωση, οι δυο ισοπαλίες με Άχνα και Ομόνοια δεν της επιτρέπουν νέες απώλειες. Ήδη βρίσκεται στο -4 από μια καλοστημένη και σοβαρή ΑΕΚ και παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Την ακολουθούν Απόλλων και ΑΠΟΕΛ στους 2 και 3 βαθμούς αντίστοιχα και ως εκ τούτου δεν την παίρνει για νέες απώλειες.

Το χαστούκι από την Αναγέννηση έστω και αν στο τέλος η Ανόρθωση κέρδισε, πρέπει να λειτουργήσει αφυπνιστικά, πρέπει να οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής να πάρουν τα μηνύματα και να οδηγήσουν σε ένα σερί επιτυχιών τη «Μεγάλη Κυρία» που θα την επαναφέρει στο δρόμο της διάκρισης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ