Λαϊφης στο anorthosis24: «Στα δύσκολα σας θέλουμε» (βίντεο)

Μάγκας ο Κωνσταντίνος Λαϊφης μιλώντας στη κάμερα του anorthosis24. Δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τη χτεσινή εμφάνιση απέναντι στην Αναγέννηση μιλώντας στη κάμερα μας, απολογήθηκε στον κόσμο ζητώντας παράλληλα να μην σταματήσουν να υποστηρίζουν την ομάδα. «Στα δύσκολα τους θέλουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, τόνισε πως και οι ποδοσφαιριστές επιβάλλεται να ανεβάσουν ρυθμούς και θα κάνουν οτι μπορούν γι’ αυτό ενώ χαρακτήρισε το επερχόμενο παιχνίδι με τη Δόξα «πολύ σημαντικό» με τους 3 βαθμούς να είναι επιβεβλημένοι.

-Κωνσταντίνε, δύσκολη επικράτηση σήμερα (χτες) απέναντι στην Αναγέννηση. Δεν ξέρω μετρά το γεγονός πως έστω και δύσκολα νικήσαμε;

-Eντάξει, σίγουρα, πήραμε το ζητούμενο αλλά θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τους οπαδούς της Ανόρθωσης. Έχουν δίκιο ότι και να πουν. Στα δύσκολα τους θέλουμε όμως, θέλουμε να μας στηρίξουν. Εμείς με τη σειρά μας θα τα δώσουμε όλα να έχουμε πιο καλές εμφανίσεις στο μέλλον και ότι μπορούμε θα το κάνουμε.

-Θεωρείς ότι ήταν θέμα υποτίμησης;

-Όχι, νομίζω μπήκαμε σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο απλά εντάξει…

-Δεν βγήκε το παιχνίδι ίσως;

-Δεν είχαμε πάθος στο παιχνίδι μας… ίσως τελικά τους υποτιμήσαμε…

-Αυτό που έχει όμως σημασία είναι να ανεβάσει η ομάδα ρυθμούς. Γενικά, δεν βλέπουμε να αποδίδει το ποδόσφαιρο που απέδιδε πέρσι. Σίγουρα, αν θέλουμε να βγούμε Ευρώπη ή και να πάμε για πρωτάθλημα πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς έτσι;

-Ναι, σίγουρα, ναι! Εντάξει, δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα κάτι. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να ακούμε το προπονητή μας και θέλουμε και εμείς να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν σημαίνει ότι δεν παίζουμε ποδόσφαιρο επειδή δεν θέλουμε να παίξουμε. Δουλεύουμε, δουλεύουμε. Προσπαθούμε για το καλύτερο.

-Μιας και ο λόγος για δουλειά, επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο. Δυο σχόλια για το παιχνίδι.

-Πρώτα από όλα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, είναι το πιο σημαντικό νομίζω και είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει επειγόντως να πάρουμε το τρίποντο και πρέπει και με καλή εμφάνιση, επειγόντως, γιατί θέλουμε ψυχολογία.

-Ανέφερες τον κόσμο. Εγώ πιστεύω πως ο κόσμος σίγουρα θα είναι εκεί. Ένα μήνυμα και για αυτόν παρόλο που είπες ήδη αρκετά;

-Τους θέλουμε δίπλα μας, να μας στηρίζουν, τώρα στα δύσκολα τους θέλουμε και υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα επόμενα παιχνίδια να ανεβάσουμε την απόδοση μας.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ