Τα δεδομένα για ακραίο επιθετικό (Μπερίχ, Μανζορό και υπέρβαση)

Ονόματα πάνε κι έρχονται τις τελευταίες μέρες για τον ακραίο επιθετικό της Ανόρθωσης με τα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου να αναμένονται καυτά.

Αρχικά υπήρχαν τρεις στόχοι. Ο Καρλίτος κατέληξε στο ΑΠΟΕΛ για το καλοκαίρι, ο Σουμαχόρο επέλεξε να παραμείνει στο Βέλγιο ενώ ο τρίτος ποδοσφαιριστής (δεν διέρρευσε το όνομά του) είχε εν τέλει απαγορευτικό κασέ.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν τα ονόματα των Ζακαρία Μπερτίχ και Τζερόμ Μανζορό. Ο μεν πρώτος, χωρίς να προκαλεί ενθουσιασμό το όνομα του, είναι παίχτης που παίζει σε ψηλό επίπεδο (Τσιάμπιονσιπ) και έχει συμμετοχές. Φαίνεται όμως ότι η Τσιάρλτον στην οποία ανήκει κάνει δεύτερες σκέψεις και μάλιστα τον χρησιμοποίησε στο τελευταίο της αγώνα για 70′.

Ο Γάλλος Μανζορό έκανε το αγροτικό του στην Γαλλία σε ομάδες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας ενώ στη Βουλγαρία αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία αλλά σε ομάδες που πάλεψαν για την παραμονή.

Είναι προφανές ότι η διοίκηση Πουλλαΐδη, από την στιγμή που μίλησε ξεκάθαρα για πρωτάθλημα, θα προσπαθήσει να ανεβάσει το επίπεδο με μια ποιοτική επιλογή στο άκρο της επίθεσης της ομάδας η οποία δεν είναι ούτε ο Μπερτίχ ούτε πολύ περισσότερο ο Μανζορό. Εξ ου και η αργοπορία στην πραγματοποίηση της κίνησης.

Απομένουν πέντε 24ωρα για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες από ποδοσφαιριστές σε μεγάλα πρωταθλήματα που είτε θα μείνουν ελεύθεροι τελευταία στιγμή είτε δεν βρήκαν κάτι καλύτερο τόσες μέρες…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ