Σε συζητήσεις με τον Τζερέμ Μανζορό (Βίντεο)

Για την απόκτηση του Τζερέμ Μανζορό από τη Σλάβια Σόφιας κινείται η Ανόρθωση.

Ο 24 ετών δεξιοπόδαρος Γάλλος ποδοσφαιριστής ύψους 1.73, μπορεί να αγωνιστεί στα δύο φτερά της επίθεσης αλλά και στον άξονα, με φυσική θέση το δεξί άκρο.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρέιμς όταν αυτή αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ενώ το 2012-13 τελευταία χρονιά πριν ξενιτευτεί για τη Βουλγαρία αγωνίστηκε στην Bourg en Bresse 01, ομάδα της Γ΄ κατηγορίας της Γαλλίας.

Η επόμενη χρονιά των βρήκε στην Τσερνομόρετς της Βουλγαρίας, εκεί όπου αγωνίστηκε για 30 παιχνίδια εκ των οποίων τα 23 ως βασικός. Οι εμφανίσεις του, προσέλκυσαν τα βλέμματα της Σλάβιας Σόφιας που τον υπόγραψε το καλοκαίρι του 2014.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αγωνίζεται στην ομάδα της Σόφιας, με την οποία την πρώτη χρονιά κατέγραψε 30 συμμετοχές εκ των οποίων οι 25 ως βασικός, με συνολικό χρόνο 2312 λεπτά, σκοράροντας 8 τέρματα ενώ δέχθηκε και 8 κίτρινες κάρτες και τη Σλάβια στο τέλος της χρονιάς να τερματίζει δύο θέσεις πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Τη φετινή χρονιά έχει 12 συμμετοχές ως βασικός και 3 ως αλλαγή, σημείωσε 3 τέρματα και έχει δεχθεί 4 κίτρινες. Το Βουλγάρικο πρωτάθλημα έχει διακοπή και τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 29 Νοεμβρίου στο ντέρμπι απέναντι στη Λέφσκι εκεί όπου η ομάδα της Σλάβιας ηττήθηκε με 2-0.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ