Ζακαρία Μπερτίχ ο εκλεκτός για το αριστερό άκρο

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 27χρόνο Γαλλομαροκινό αριστερό ακραίο ποδοσφαιριστή, Ζακαρία Μπερτίχ βρίσκεται η Ανόρθωση τις τελευταίες ώρες.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος από το καλοκαίρι αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ με τα χρώματα της Τσάρλτον, ξεκίνησε την καριέρα του από την Λανς, με τις περισσότερες συμμετοχές του να τις καταγράφει στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Με την Αγγλική ομάδα, μέχρι στιγμής έχει 13 συμμετοχές με συνολικό χρόνο 560 λεπτά.

Το 2013-14 πήρε μεταγραφή στη Ρεαλ Βαγιαδολίδ, με την οποία αγωνίστηκε στα σαλόνια της Πριμέρα Ντιβιζιόν, καταγράφοντας μάλιστα 22 συμμετιοχές και 2 ασσίστ.

Στην Ισπανία και στη Βαγιαδολίδ έμεινε και τον επόμενο χρόνο, ωστόσο σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας, εκεί όπου κατέγραψε 17 συμμετοχές και πέτυχε πέντε τέρματα στο πρώτο μισό της περιόδου. Το δεύτερο μισό τον βρήκε στη Γένοβα και στην Τζένοα, εκεί όπου κατέγραψε 11 συμμετοχές με συνολικό χρόνο 747 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πλευρά είτε ως επιθετικός είτε ως ακραίος αμυντικός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ