Με διαφορετική συνταγή κόντρα στην Δερύνεια (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, η εμφάνιση του οποίου δεν ήταν τέτοια που να αδικεί την Ανόρθωση, αναγάγει την αναμέτρηση σε πολύ σημαντική για την «Μεγάλη Κυρία» που σίγουρα θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος μετά από 7χρονη απουσία από τελικό κυπέλου.

Έτσι ο Αντρέ Παόυς αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες της ομάδας του να κλείσει μια θέση στους 8 του κυπέλου Κύπρου αλλά και να ξεκουράσει κάποιους ενόψει και του κρίσιμου ντέρμπι με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα παραταχθεί ο Γιαν Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας εικάζουμε πως θα παραταχθούν οι Χόλκερσον και Οικονόμου με τους Τζανακάκη και Νούχου να παίρνουν θέση στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα.

 

[vfv id=”39″]

Στον χώρο του κέντρου, ο Πελέ ο οποίος απείχε των προπονήσεων μετά το παιχνίδι με την ΑΟΑΝ αλλά και ο Λαΐφης που πρόλαβε μία προπόνηση, αναμένεται να μείνουν εκτός. Έτσι, λογικά ο Παόυς θα επαναφέρει τον αρχηγό Μαραγκό και το Μαϊσουράντζε στα χαφ ενώ την θέση του επιτελεικου ερίζουν Μαρτίνες και Ορλάντι με τον Αργεντινό να είναι ο πιθανότερος.

Πιο μπροστά στην επίθεση αν και δούλεψε πολύ καλά η τριπλέτα με Μαρτίνες, Κάλβο και Μακρή θεωρούμε πως θα υπάρξουν αλλάγες. Ο Εντλοβού λογικά θα πάρει εκ νέου φανέλα βασικού με τον Ανδρέα Μακρή να μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο αν και θα μπορούσε να αγωνιστεί ο Αβραάμ ώστε να ξεκουραστεί ο νεαρός παφίτης επιθετικός. Στο άλλο άκρο πιθανότατα θα βρίσκεται ο Κάλβο μιας και ο ίδιος ο προπονητής θέλει την δική του δεύτερη συνεχόμενη καλή παρουσία για λόγους ψυχολογίας και φορμαρίσματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ