Τα ‘χασε ο πρόεδρος με αυτόν τον κόσμο (βίντεο)

Στην κάμερα του anorthosis24.net μίλησε λίγο μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της Ομόνοιας, ο οραματιστής του φουτσαλικού τμήματος της Ανόρθωσης. Ο Ανδρέας Παπαλλής χαρούμενος μετά τη σπουδαία επιτυχία, προσπάθησε (μάταια) να βρει λόγια για να ευχαριστήσει τον κόσμο που κατέκλυσε το «Κίτιον» και έστειλε μήνυμα σοβαρότητας εν όψει της συνέχειας.

Για τη σπουδαία νίκη-πρόκριση:

Βέβαια και ήταν μια πολύ σπουδαία πρόκριση ενάντια σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Ομόνοια. Παίξαμε με πάθος Και πιστεύω ότι αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας. Οι παίκτες το ήθελαν πολύ, η διοίκηση το ήθελε πολύ και στο τέλος ευτυχήσαμε να πάρουμε την πρόκριση.

Για το αν η Ανόρθωση μπορεί να διεκδικήσει και τα δύο τρόπαια:

Η απάντηση είναι αυτονόητη! Είμαστε η Ανόρθωση και σε όποιο θεσμό κι αν παίζουμε, οφείλουμε να τον κατακτούμε. Βέβαια μπορούμε και για τα δύο αλλά δε μπορούμε να δίνουμε υποσχέσεις, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα και για τους δύο τίτλους.

Για τη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου:

Το έχω πει πάμπολλες φορές ότι κάθε Πέμπτη που έχουμε παιχνίδι, αλλά και σήμερα Δευτέρα με τέτοιο καιρό, το «Κίτιον» γίνεται «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν έχω λόγια για να εκφραστώ γι’ αυτόν τον κόσμο πραγματικά. Είμαστε η μόνη ομάδα στο χώρο του φούτσαλ που φέρνει τόσο πολύ κόσμο και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Για τη δύσκολη συνέχεια:

Ήταν μια σπουδαία πρόκριση, αλλά τώρα τα κεφάλια κάτω και δουλειά. Για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά. Τίποτα δε τελείωσε ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στο κύπελλο. Δουλειά, δουλειά, δουλειά και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ