Αλλάξτε μυαλά, είστε στην Ανόρθωση

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο[email protected].

Αγαπητοί συμμαχητές γεια σας και καλή χρονιά

Εδώ και μέρες ήθελα να γράψω κάποια πράγματα, κάποιες δικές μου σκέψεις για τη φετινή Ανόρθωση, τις οποίες νομίζω ότι αφουγκράζεται μια μεγάλη μερίδα των οπαδών μας. Μετά το παιχνίδι με τη Δερύνεια είπα όχι, δε θα γράψω εν βρασμώ ψυχής. Ύστερα  όμως από τη  εμφάνιση με τη Δόξα, το ποτήρι ξεχείλισε.

Σαν κόσμος φέτος δώσαμε μαθήματα. Δείξαμε υπομονή, σταθήκαμε δίπλα στην ομάδα, γεμίσαμε τα γήπεδα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Οκτώ χρόνια χωρίς τρόπαιο και οι εξέδρες γεμίζουν ασφυκτικά, εν αντιθέσει με τους «εκ φύσεως ανώτερους» μετοετσιθελικούς οπαδούς.

Δείξαμε υπομονή, το καλοκαίρι στηρίξαμε τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία αλλά δεκαοκτώ αγωνιστικές μετά, η ομάδα παραπαίει. Τα προβλήματα ήταν εκεί από την αρχή, αλλά λίγο η τύχη και λίγο οι εκλάμψεις ορισμένων παικτών, παρέτειναν την έκρηξη του κόσμου, μέχρι χθες στο παιχνίδι με τη Δόξα.

Ένα παιχνίδι στο οποίο για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες μιας ανεξήτης οπισθοχώρησης αμέσως μετά την επίτευξη γκολ. Παίκτες χωρίς θέληση, προπονητής χωρίς λύσεις στον πάγκο, ομάδα χωρίς πειθαρχία που κυριολεκτικά τη βλέπεις και απορείς…

Επειδή όμως και η υπομονή έχει τα όρια της, ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ. Κύριε Πουλλαίδη, να είστε αμείλικτος. Να καταλάβουν κάποιοι κύριοι ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία. Ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος είχαν τα μούτρα να κάνουν και δηλώσεις πως θέλουν πρωτάθλημα αλλά αγωνιστική με αγωνιστική εμφανίζονται όλο και χειρότεροι λες και κάνουν αγγαρεία και ένας προπονητής που με αρνείται να αλλάξει κάτι στην ομάδα και με τις δηλώσεις του θυμίζει προπονητή ομάδας που παλεύει για την παραμονή.

Πρόστιμο, αποδευσμεύσεις και ότι άλλο χρειαστεί πρόεδρε. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ! Ο κόσμος είναι εδώ και σας στηρίζει.

Μ.Χ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ