Ανόρθωσις 10 – 1 Ελπίδα Αστρομερίτη: Φτιαγμένη για τη Δευτέρα

Πραγματοποιώντας την πιο ολοκληρωτική και πιο παραγωγική φετινή της εμφάνιση, η φουτσαλική Ανόρθωση διέσυρε με 10-1 την Ελπίδα Αστρομερίτη και έδειξε πανέτοιμη για τη μεγάλη μάχη που την περιμένει την προσεχή Δευτέρα. Ο Γιώργος Κυριάκου είχε την ευκαιρία να μοιράσει χρόνο συμμετοχής, ώστε οι φουτσαλιστές να μην καταπονηθούν εν όψει του δύσκολου αγώνα που τους περιμένει, εντάσσοντας στην ομάδα και τους νεαποκτηθέντες Ράφαελ και Έλι Τζούνιορ.

Ο Νικόλας Κουππάρης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό για το 1-0, με τον Νένε να πετυχαίνει το πρώτο του αποψινό γκολ ένα λεπτό αργότερα για το 2-0. Το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 3-0 με το πρώτο γκολ του Έλι Τζούνιορ με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Στην επανάληψη η «Μεγάλη Κυρία» ήταν καταιγιστική αρχίζοντας το σφυροκόπημα στο 23ο και 24ο λεπτό με τους Νένε και Μάρτινς να διαμορφώνουν το 5-0. Ο αντίπαλος μείωσε σε 5-1 για να έρθει μια τριάδα γκολ από το 27ο μέχρι το 29ο λεπτό για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 8-1 με δράστες τους Τουμαζή, Ράφαελ και Νένε.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλαν οι Λακκούφης στο 31ο και Κίτας στο 39ο λεπτό, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στο μονό αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια την προσεχή Δευτέρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ