Η μαγκιά του Πουλλαΐδη!

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για τη μεταγραφή του Ίσμαηλ Γκονσάλβες στην Ανόρθωση και για το τι μπορεί και πότε μπορεί να προσφέρει στην Ανόρθωση.

Η αξία του Ίσμα είναι γνωστή, πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που στοιχεία του δεν βρίσκεις εύκολα σε άλλους. Καλή υποδοχή μπάλας, απρόβλεπτος, εκρηκτικός με καλό ευθύβολο αλλά και διαγώνιο σουτ και αρκετά καλός στο ψηλό παιχνίδι. Εάν είχε πιο σταθερό χαρακτήρα, τότε αναμφίβολα ο ποδοσφαιριστής στην Κύπρο θα ερχόταν μόνο για διακοπές.

Όμως ο μεγάλος μάγκας στην υπόθεση του Ίσμαηλ Γκονσάλβες δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο, τον Χρήστο Πουλλαΐδη.

Ο ισχυρός άνδρας της Ανόρθωσης, ήταν αυτός που πήρε το ρίσκο τον Μάη, πλήρωσε 200 χιλιάρικα ακατέβατα και τον έκανε μόνιμο κάτοικο στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Όταν δε τα πράματα είχαν στραβώσει με την επιμονή του ποδοσφαιριστή να φύγει από την Κύπρο, αυτός ήταν που με υπομονή περίμενε να έρθει η πρόταση. Η πρόταση είχε έρθει στα τέλη του Ιούλη και ο Ίσμα άφηνε στα ταμεία της Ανόρθωσης, ένα κέρδος της τάξης των 150 χιλιάδων.

Πέντε μήνες αργότερα, η τύχη και ο Ίσμα φυσικά, τα έφερε ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στην Ανόρθωση πίσω και μάλιστα, δίχως να βγει από τα ταμεία της ομάδας ούτε σεντ.

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης, δεν δίστασε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ίσμα για να διαπρέψει ξανά στην Ανόρθωση και με δική του επιμονή ο ποδοσφαιριστής ντύθηκε ξανά στα μπλε. Μάλιστα, η ομάδα έθεσε τις δικές της ασφαλιστικές δικλείδες στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και ως εκ τούτου είναι εξασφαλισμένη εάν ο Ίσμα ξεκινήσει τα δικά του…

Δεν γνωρίζουμε εάν έχει γίνει ποτέ ξανά παρόμοιο ντηλ στο ποδόσφαιρο, με ποδοσφαιριστή να πωλείται και να επιστρέφει μετά από πέντε μήνες δωρεάν στην ομάδα, ωστόσο αυτό δεν θα γινόταν εάν ο Πουλλαΐδης δεν έδειχνε τη μαγκιά του, όχι μόνο τώρα αλλά και το καλοκαίρι…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ