Λαίφης στο anorthosis24: «Χωρίς τον κόσμο δεν θα ήμασταν στην κορυφή» (βίντεο)

Για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός ως κεντρικός αμυντικός με τα λάθη να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Άλλωστε,  μας συνήθισε από πέρσι, στις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Είναι ένας από μας και δεν το έκρυψε ποτέ.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Λαίφη. Συναντήσαμε τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό της Μεγάλης Κυρίας έξω από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού και παρά τη κούραση του δεν αρνήθηκε να μιλήσει στη κάμερα του anorthosis24.

Διαβάστε τι λέει για τη χτεσινή νίκη, τον Ζοάο Βίκτορ αλλά και για την παρουσία του κόσμου.

-Κωνσταντίνε, δύσκολη, αγχωτική νίκη και σήμερα. Νομίζω, όμως, πολύτιμη. Τα σχόλια σου για το παιχνίδι;

-Σίγουρα, ήταν πολύ σημαντική νίκη, σήμερα τη δικαιούμασταν, νομίζω παίξαμε πολύ καλά, κρατήσαμε μπάλα. Ευτυχώς όμως στο τέλος δικαιωθήκαμε, ήρθαν οι 3 βαθμοί, το ζητούμενο.

-Αν θα κρατούσα εγώ κάτι, ήταν το καλό πρώτο ημίχρονο αλλά και η αντίδραση…

-Ναι, νομίζω το ξανακάναμε ακόμα 2-3 φορές φέτος. Εντάξει, όταν δεχόμαστε γκολ, δεν το βάζουμε κάτω, πεισμώνουμε και νομίζω το’ χουμε, εννοώ το’ χουμε να γυρίζουμε παιχνίδια φέτος.

-Από κει και πέρα, νομίζω ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, το πρώτο χωρίς το Ζοάο Βίκτορ και θα’ θελα να σε ρωτήσω ποια τα συναισθήματα σου και εσένα, προσωπικά, σαν Κωνσταντίνος αλλά και της ομάδας γενικά για την απώλεια του Ζοάο;

-Σίγουρα είναι πολύ μεγάλη απώλεια ο Ζοάο, ήταν πολύτιμη μονάδα στην ομάδα μας αλλά εντάξει σε ένα μήνα θα είναι πίσω, τον περιμένουμε, θα συνεχίσουμε χωρίς αυτόν και νομίζω έχουμε αρκετούς παίκτες να καλύψουμε το κενό του Ζοάο Βίκτορ.

-Συνέχεια, γρήγορα-γρήγορα την Τετάρτη με τον Εθνικό. Στόχος βέβαια η νίκη έτσι;

-Σίγουρα, πρέπει να πάμε δυνατά, να πάρουμε τους 3 βαθμούς, να ξεκινήσουμε δυνατά το παιχνίδι, να καθαρίσουμε νομίζω, γιατί πρέπει να το κάνουμε κάποια στιγμή και αυτό γιατί δεν γίνεται συνέχεια στο τέλος να κερδίζουμε τα παιχνίδια έτσι ώστε να τελειώσει καλά η χρονιά και από του χρόνου να ξεκινήσουμε καλύτερα και με πιο μεγάλους στόχους.

-Τέλος, πρώτο φετινό εντός έδρας sold out για τον κόσμο. Νομίζω ήταν πραγματικά απίστευτος, έτσι;

-Νομίζω φέτος ο κόσμος είναι εκπληκτικός! Χωρίς αυτόν νομίζω δεν θα βρισκόμασταν εδώ, τους ευχαριστούμε, τους θέλουμε να συνεχίσουν έτσι και να’ ναι σίγουροι ότι και εμείς θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ