Γεμίζει το κέντρο με Ορλάντι (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Άλλη μια νίκη στην φετινή της πορεία θέλει να προσθέσει ο Ολλανδός προπονητής της Ανόρθωσης Αντρέ Πάους κρατώντας την Ανόρθωση στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΚ.

Για πρώτη φορά φέτος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ζοάο Βίκτορ ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και θα χάσει αρκετά παιχνίδια όμως υπο τις περιστάσεις π Αντρέ Πάους παρατάσσει την καλύτερη εντεκάδα με την σούπερ έκπληξη να ακούει στο όνομα του Αντρέ Ορλάντι στα χαφ ως κεντρικός μέσος .

Κατω από τα δοκάρια λοιπόν θα παραταχθεί ο Γιαν Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας επανέρχεται ο Μάρκους Χόλκερσον έχοντας ως παρτενέρ τον Κωνσταντίνο Λαΐφη. Στα άκρα της άμυνας, Γκάμπριελ και Σβεσχλέν θα παραταχθούν στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

[vfv id=”31″]

Στο χώρο του κέντρου τώρα, για πρώτη φορά φέτος, χρησιμοποιείται ο Ορλάντι. Ποδοσφαιριστής με δυνατά χαρακτηριστικά, τεχνική κατάρτιση μπορεί να ανεβάσει άμεσα την ομάδα στην επίθεση ενώ παράλληλα να αναχαιτίζει τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Πίσω του, ως καθαρό αμυντικό χαφ θα είναι ο Μαϊσουράντζε ο οποίος θα πρέεπι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός μιας και είναι στο όριο καρτών για την αναμέτρηση με την Άχνα. Ως επιτελικός μέσος θα είναι ο Νίκο Μαρτίνες.

Στα άκρα της επίθεσης, Μακρής και Κάλβο συναντιόνται ξανά μετά απο αρκετό καιρό στο αρχικό σχήμα… στα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα με τον Εντλοβού να είναι ο μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ