Θα κτυπήσει στις αντεπιθέσεις (πιθανή εντεκάδα)

Ένα μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί σε λίγο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ο αντίπαλος, Νέα Σαλαμίνα θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην ομάδα που διατηρεί το αήττητο της στο γήπεδο… ως εκ τούτου και εντός έδρας.

Πράγμα το οποίο ξανάκανε και υποχρέωσε την ΑΕΚ στη μοναδική της ήττα μέχρι στιγμής μιας και της επιβλήθηκε μέσα στο ΓΣΖ με 1-2. Ο Ολλανδός τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας Ντε Γιόνγκε θα έχει στην διάθεσή του όλους του ποδοσφαιριστές πλην του Μάρκο Άντιτς.

Κάτω από τα δοκάρια θα επαναφέρει τον Στέινμπορς ο οποίος απουσίαζε από τον αγώνα με την Ομόνοια όχι για αγωνιστικούς λόγους και στην θέση του είχε τοποθετηθεί ο νεαρός Νεόφυτος Μιχαήλ. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Ζάρκοβιτς και Κούσουλος ενώ στα άκρα θα παραταχθούν οι Γράιμς και Τσίνα, στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Στο χώρο του κέντρου τώρα, ο Γιάννης Σκοπελίτης φορώντας προστατευτική μάσκα θα πλαισιώσει τον Μπεμπά και πιο μπροστά τους θα βρεθεί ο Τζούτζιουριτς. Στην επίθεση, Πεδρίτο και Παύλου θα ακροβολιστούν δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, με μοναδικό προωθημένο τον άλλοτε μεταγραφικό στόχο της ανόρθωσης Ντίμιταρ Μακρίεφ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ