Αλλαγές στο σχήμα και στα πρόσωπα (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Με αρκετές αλλαγές θα παρατάξει την Ανόρθωση στην αυριανή της συνάντηση, ο προπονητής της ομάδας Αντρέ Πάους. Η επιστροφή Λαϊφη ανακατεύει για τα καλά το σχήμα, τόσο στα πρόσωπα όσο και στον σχηματισμό της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι μοναδικός απών είναι ο Ελλαδίτης Μάνος Τζανακάκης ο οποίος μένει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με το Παραλίμνι στις 17:00

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Γιαν Κόπριβετς. Στα άκρα της άμυνας, η απουσία του Τζανακάκη δεν δίνει καμία αμφιβολία ότι ο Γκάμπριελ θα βρίσκεται στην θέση για 3η συνεχόμενη αγωνιστική μετά από τα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Άρη. Στο άλλο άκρο, ισχύουν τα αντίστοιχα δεδομένα με τον Λίο Σβεσχλέν να παίρνει εκ νέου θέση βασικού έναντι του Νούχου. Στο κέντρο της άμυνας, ο Πάους μάλλον θα κρατήσει το ίδιο δίδυμο με Χόλκερσον και Βίκτορ παρά τα λάθη του Σουηδού στα τελευταία παιχνίδια.

[vfv id=”27″]

Στον χώρο του κέντρου εικάζουμε ότι ο Λαΐφης εκτοπίζει τον Αμπουρτζάνια και παίρνει θέση ως κεντρικός μέσος πλάι στο Μαϊσουράντζε και πίσω από τον Μαρτίνες που παίρνει θέση επιτελικού, σε σχήμα 4-3-3 εις αντικατάσταση του 4-4-2. Πάντως όπως προαναφέραμε, και για τις ανάγκες του αγώνα δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ορλάντι… αντί του Μαρτίνες!

Στην επίθεση τώρα, οι Κάλβο και Μακρής θα παραταχθούν στα άκρα… στο δεξί και στο αριστερό αντίστοιχα, με την δυνατότητα να αλλάζουν θέσεις και με μοναδικό προωθημένο τον Κουλούρη ο οποίος βρίσκεται σε ανοδική πορεία που τον χρήζει φαβορί για την θέση έναντι του βασικού μέχρι τώρα επιθετικού Ντίνο Εντλοβού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ