Μπορεί και ως επιτελικός μέσος

Αρχικά πήρε θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης ενώ σε ένα παιχνίδι – αυτό με την Πάφο – κινήθηκε στα δεξιά. Τις τελευταίες αγωνιστικές δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής και αυτό, προβληματίζει. Η μοναδική περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί κάποιος να μην είναι στο απόλυτο ικανοποιημένος αν και μέχρι τώρα, έδωσε και 2 ασσίστ.

Ο λόγος για τον Αντρέα Ορλάντι, τον ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από Πρέμιερ Λιγκ που σίγουρα αξίζει να πάρει χρόνο συμμετοχής γιατί όχι και από το επόμενο παιχνίδι, αύριο δηλαδή με την ΕΝΠ.

Ο Αντρέ Πάους, μπορεί να τον δοκιμάσει ως επιτελικό μέσο, όχι κατ΄ανάγκη να αντικαταστήσει τον Μαρτίνες… αλλά για να δει τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση, αν και εφόσον χρειαστεί.

Στο παρελθόν, ο Ορλάντι αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη θέση, άρα τη γνωρίζει καλά… ενώ το σκαρί του μπορεί να είναι το κατάλληλο κόντρα σε αντιπάλους όπως η ΕΝΠ που προτάσσουν τη δύναμη κόντρα στην τεχνική. Γι΄αυτό δεν θα αποτελέσει έκπληξη για μας αν ο ολλανδός τεχνικός δοκιμάσει τον παίκτη κάποτε σε αυτή τη θέση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ