Καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, που χρίζει όμως βελτίωσης (κριτική ποδοσφαιριστών)

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η Ανόρθωση, ωστόσο η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι μπορεί για πολύ περισσότερα εντός αγωνιστικού χώρου. Η ομάδα ήταν θετική, δημιούργησε φάσεις, ωστόσο χρειάζεται να ανεβούν ποδοσφαιριστές κλειδιά για να γίνει καλύτερη.

Ας δούμε αναλυτικά την κριτική των ποδοσφαιριστών.
koprivec salamina

Γιαν Κόπριβετς: Για να πρωταγωνιστήσει μια ομάδα, θέλει ένα μεγάλο τερματοφύλακα! Και ναι η Ανόρθωση τον διαθέτει! Ο Σλοβένος παίρνει το ένα το παιχνίδι μετά το άλλο πάνω του και αποδεικνύεται η μορφή της φετινής Ανόρθωσης. Όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών, με σωτήριες επεμβάσεις σε τετ-α-τετ, ενώ χαρακτηριστική ήταν η φάση στο β’ ημίχρονο που διάβασε σωστά την πάσα και βγήκε έγκαιρα εκτός μεγάλης περιοχή προ του Πεδρίτο.

gabriel

Γκάμπριελ Μούρα: Ανεβασμένος ο Βραζιλιάνος, ο οποίος έτρεχε ασταμάτητα και ανεβοκατέβαινε συνεχώς. Έκανε αρκετά καλό παιχνίδι και άφησε υποσχέσεις για ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Θέλει ακόμη δουλειά στα μετόπισθεν, καθώς χθες ταλαιπωρήθηκε αρκετά.

lio

Λίο Σβέχλεν: Δεν τα πήγε και πολύ καλά ο Γάλλος, επιθετικά ούτως ή αλλιώς παρουσιάζεται αδύναμος, ωστόσο με τη Νέα Σαλαμίνα είχε λανθασμένες και βεβιασμένες μεταβιβάσεις. Ήταν μια κακή μέρα για τον Λίο.

holgerson2

Μάρκους Χόλγκερσον: Επέστρεψε στην εντεκάδα μετά από μια αγωνιστική. Ήταν βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο θέλει ακόμη αρκετή δουλειά να φτάσει το επίπεδο που μπορεί ο ίδιος αλλά και χρειάζεται η Ανόρθωση.

laifis

Κωνσταντίνος Λαΐφης: Έκανε αρκετά καλό παιχνίδι, με αρκετά κοψίματα στο ενεργητικό του. Ήταν δραστήριος ενώ ήταν και παίκτης που τις πλείστες φορές έπαιρνε την πρώτη μπαλιά για να αρχίσει η ανάπτυξη της ομάδας.

maisuradze

Ηράκλι Μαϊσουράτζε: Συνεχόμενα τρεξίματα από τον Γεωργιανό που κάλυπτε χώρους. Στο πρώτο ημίχρονο είχε λάθη στο παιχνίδι του, κάτι που βελτίωσε στο δεύτερο. Αναμφισβήτητα, είδαμε και μπορεί περισσότερα.

orlandi2

Αντρέα Ορλάντι: Ο Ισπανός επέστρεψε στην εντεκάδα μετά από 50 μέρες σε μια διαφορετική θέση, αυτή του κεντρικού μέσου. Τα πήγε πολύ καλά, ανέβαζε με σχετική ευκολία την ομάδα μπροστά, ενώ συνεργαζόταν άψογα με τον Μαρτίνες. Είχε καλές εμπνεύσεις στο ενεργητικό του, ενώ έδωσε επιπλέον ποιότητα στο κέντρο. Στο πρώτο ημίχρονο άφηνε κάποια κενά στα μετόπισθεν, που δημιουργούσαν ρήγματα.

martines-2

Νίκο Μαρτίνες: Αρκετά καλό έως και τέλειο παιχνίδι από τον Αργεντίνο παικταρά. Το 10 το καλό της «Μεγάλης Κυρίας», έκανε μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις. Μοίραζε παιχνίδι, ακροβολιζόταν στο άκρο, τρυπούσε την αντίπαλη άμυνα. Αποτελεί παίκτη βαρόμετρο και η πιο σίγουρη πάσα στη μεσαία γραμμή. Όταν η μπάλα πάει τα πόδια του Μαρτίνες, τότε οι πιθανότητες να συμβεί κάτι καλό είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

calvo

Τόνυ Κάλβο: Είχε κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι, ωστόσο σε γενικές γραμμές κυμάνθηκε στη μετριότητα, καθώς οι προσπάθειες που έπιανε έμεναν ημιτελείς. Μπορεί και περιμένουμε πολύ περισσότερα, καθώς πρόκειται για ένα από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όχι μόνο της Ανόρθωσης αλλά του κυπριακού πρωταθλήματος.

makris-action

Αντρέας Μακρής: Έτρεξε και προσπάθησε για αυτό δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανένας, ωστόσο πρέπει να βάλει περισσότερη αποφασιστικότητα μέσα στο παιχνίδι του, κάτι που θα τον βελτιώσει ως ποδοσφαιριστή, κάτι που δεν είχε ψες σε όσες φορές είχε την ευκαιρία να σκοράρει. Έχει το τσαγανό, έχει και το πάθος για να πετύχει πολλά!

dino-endlovu2

Ντίνο Εντλοβού: Κέρδισε και ευστόχησε στο πέναλτι αλλά ως εκεί, δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του εντός αγωνιστικού χώρου. Για αυτό άλλωστε αντικαταστάθηκε όταν το σκορ ήταν 1-1 και η ομάδα χρειαζόταν επιθετικό.

avraam3

Αντρέας Αβραάμ: Αν ο κόσμος της ομάδας είναι ο 12ος παίκτης, ο Αβραάμ είναι ο 13ος παίκτης, που όταν έρχεται από τον πάγκο καταφέρνει και κάνει τη διαφορά! Μπήκε στο παιχνίδι, έψαξε το γκολ και το πέτυχε. Εμφάνιση με θετικό πρόσημο από τον αριστερό ακραίο επιθετικό.

pele

Πελέ: Μπήκε μέσα στη θέση του Ορλάντι και με φρέσκα πνευμόνια έδωσε τις λύσεις. Είχε προωθήσεις και τα πήγε καλά στο ρόλο που του ανατέθηκε.

koulou

Ευθύμης Κουλούρης: Μπήκε και ήταν δραστήριος, ζήτησε και πήρε μπάλα και έσπαζε παιχνίδι, είχε και συμμετοχή στη φάση του γκολ. Μόνο ψεγάδι προς το τέλος, που μπορούσε να ροκανίσει χρόνο ωστόσο επιτέθηκε κάτι που έφερε την αντεπίθεση από τη Νέα Σαλαμίνα. Γενικά μια θετική παρουσία στα 15 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ