Κόπριβετς στο anorthosis24: «Να συνεχίσουμε έτσι» (βίντεο)

Είναι ο φύλακας-άγγελος της γαλανόλευκης εστίας την φετινή σεζόν με όλη τη σημασία της λέξης. Έκανε τους Μαχητές να θυμούνται τον Καμίνσκι σαν μια γλυκιά ανάμνηση σε μια θέση που υποφέραμε πολύ τα προηγούμενα χρόνια. Ο Γιάν Κόπριβετς, έκανε και στο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα σημαντικές αποκρούσεις, συμβάλλοντας και αυτός στη νίκη.

Η κάμερα του anorthosis24 τον βρήκε και ζήτησε από το Σλοβένο κίπερ την άποψη του για το παιχνίδι αλλά και τη συνέχεια. «Να τελειώσουμε τη χρονιά καλά» το σύνθημα του ενόψει Άχνας.

Διαβάστε επίσης τι λέει για τον κόσμο της ομάδας και την απόδοση του.

-Γιάν, νίκη σήμερα, κάπως δύσκολη αλλά νομίζω το πιο σημαντικό είναι οι 3 βαθμοί;

-Ναι, όπως σε κάθε παιχνίδι παλέψαμε ως το τέλος και στο τέλος πήραμε τους 3 βαθμούς και είναι πολύ σημαντικό για μας. Τώρα πάμε στην Άχνα και είναι εξαιρετικά σημαντικό να κερδίσουμε και εκεί. Την προηγούμενη μέρα (Τρίτη) παίζουν ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ και είναι εξαιρετικά σημαντικό να νικήσουμε εκεί και να πάρουμε την πρώτη θέση.

-Θεωρώ πως ήταν ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα που παίξαμε αλλά πήγαμε στα αποδυτήρια στην ισοπαλία…

-Ναι, ήταν πολύ σημαντικό για μας να ξεκινήσουμε καλά και νομίζω τα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί. Τότε δεχθήκαμε το γκολ απ’ τη Σαλαμίνα αλλά πρέπει να πω πως έχουν πολύ καλούς επιθετικούς και ήταν πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις και έτσι ήταν φυσιολογικό να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες τους. Στο τέλος όμως, πήραμε τους 3 βαθμούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

-Είπες και συ, επόμενο παιχνίδι με την Άχνα την Τετάρτη. Τα σχόλια σου για αυτό το παιχνίδι αλλά και το πρωτάθλημα γενικότερα;

-Πρέπει να τελειώσουμε τη χρονιά καλά με μια νίκη και όπως είπα αν θέλουμε να μείνουμε στα ψηλά πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι ή να προσπαθούμε να κερδίζουμε. Η Άχνα, στην έδρα της, είναι δύσκολη ομάδα έτσι πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά και να τελειώσουμε τη χρονιά καλά. Με τη νέα χρονιά, παίζουμε την Ομόνοια έτσι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα.

-Και κάτι για τη δική σου απόδοση. Πιστεύω πως είσαι ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Κύπρο αυτή τη στιγμή. Σήμερα και πάλι, δέχτηκες τέρμα, αλλά έκανες κάποιες καίριες επεμβάσεις. Ένα σχόλιο;

-Πρέπει να σε ευχαριστήσω. Δουλεύω για την ομάδα, μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύουμε και τα αποτελέσματα είναι εκεί. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και εγώ και η ομάδα.

-Και δυο λόγια για τους οπαδούς;

-Οι οπαδοί είναι απίστευτοι, πραγματικά! Μας σπρώχνουν, χωρίς αυτούς νομίζω δεν μπορούμε  να παίξουμε έτσι τους χρειαζόμαστε και με την Άχνα ελπίζω να είναι πολλοί. Τους χρειαζόμαστε!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ