Μαϊσουράτζε: «Θέλουμε το πρωτάθλημα»

Θέλουμε το πρωτάθλημα, δηλώνει ο Ηράκλι Μαϊσουράτζε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του sport-fm.com.cy.

Ο Γεωργιανός μέσος, ο οποίος εδώ και πέντε παιχνίδια είναι βασικός, δηλώνει χαρούμενος που τον εμπιστεύεται ο προπονητής του!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γεωργιανού μέσου:

Για το πώς είδε τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα:
«Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Υπήρχε πίεση με την έννοια ότι η ομάδα έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσει για να επανέλθει στη κορυφή.
Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετά ηλίθια λάθη στις μεταβιβάσεις της μπάλας. Γενικότερα κάναμε αρκετά λάθη στο παιχνίδι μας. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε και γι΄ αυτό δεχθήκαμε το γκολ από τον αντίπαλο.
Το γεγονός αυτό όμως μας πείσμωσε ακόμα περισσότερο. Είχαμε μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα. Είχαμε κατοχή της μπάλας, πιέσαμε τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και είναι πολύ θετικό ότι είμαστε ξανά στη κορυφή, εκεί που θέλουμε να μείνουμε μέχρι το τέλος και να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Η άποψη του για το παιχνίδι με τον Εθνικό:
«Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας την Τετάρτη. Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού έχουν μια μέρα ξεκούραση περισσότερη από εμάς. Έχουμε όμως αυτοπεποίθηση, καλή ψυχολογία και ο στόχος μας είναι να πετύχουμε ακόμα μία νίκη. Θέλουμε να κάνουμε ευτυχισμένα Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να μας βρει στη κορυφή».

Για το γεγονός ότι η Ανόρθωση δεν έχει και την καλύτερη απόδοση σε αρκετά παιχνίδια ενώ ακόμα και στη διάρκεια ενός υπάρχουν σκαμπανεβάσματα:
«Συμφωνώ ότι δεν παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Δουλεύουμε πολύ σκληρά όμως στις προπονήσεις για να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα. Δεν ξέρω ποιος είναι ακριβώς ο λόγος που δεν παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Σίγουρα όμως θέλουμε να βελτιωθούμε. Είναι πολύ σημαντικοί οι βαθμοί όμως πρέπει να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο για τον κόσμο μας αλλά και για τους εαυτούς μας. Η ομάδα παλεύει, τρέχει αλλά δεν είναι αρκετό, πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση».

Για τη δική του απόδοση:
«Από το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ άλλαξε η κατάσταση για μένα. Είμαι στην ενδεκάδα σε κάθε αγώνα. Περίμενα να πάρω την ευκαιρία μου και αυτή ήρθε στον αγώνα στο ΓΣΠ. Πήγα καλά όπως και όλη η ομάδα σε εκείνο το ματς. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που με εμπιστεύεται ο προπονητής μου Προσπαθώ πάντα να βοηθώ την ομάδα να φτάνει στις νίκες και να προσφέρω χαράς στον κόσμο».

Το σχόλιο του για τη συνέχεια και η αναφορά στον Ζοάο Βίκτορ:
«Θέλουμε το πρωτάθλημα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά γι΄ αυτό τον στόχο. Δεν θέλω όμως να πω μεγάλα λόγια. Είναι ακόμα νωρίς και η σεζόν πολύ μεγάλη. Θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε και θα δούμε στο τέλος της περιόδου τι θα γίνει. Δυστυχώς η ομάδα έχασε για μεγάλο διάστημα ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή, τον Ζοάο Βίκτορ. Όλοι είμαστε κοντά του, τον στηρίζουμε. Εύχομαι όσο το δυνατό πιο σύντομα να επιστρέψει στα γήπεδα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ