Η στατιστική ανάλυση του αγώνα με την Αγία Νάπα

Δεν τα κατάφερε η Ανόρθωση στον τελευταίο της αγώνα και εξήλθε ισόπαλη 2-2 με την Αγία Νάπα σε μια αναμέτρηση που στατιστικά έπρεπε να κέρδιζε καθαρά, αλλά στο τέλος κινδύνεψε να την χάσει κιόλας.

Ήταν ένα γερό χαστούκι στην ομάδα του Πάους, το οποίο πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη για την συνέχεια.

Στατιστικά αγώνα:
[table id=12 /]

Κατοχή μπάλας
Το ρεκόρ της φέτος στην κατοχή της μπάλας δεν συνοδεύτηκε με νίκη για την ομάδα του Αντρέ Πάους. Η Ανόρθωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο έχοντας κατοχή μπάλας στο 68% έναντι 32% του αντιπάλου της.

statsaoanΤελικές προσπάθειες, εύστοχες και κόρνερ
19 τελικές προσπάθειες πραγματοποίησε η Ανόρθωση έναντι 8 του αντιπάλου όμως ο πίνακας έγραψε 2-2 και αυτό είναι που μετράει. Προβληματίζει εκ νέου, οι πολλές τελικές που πραγματοποιεί η αντίπαλος ομάδα αφού είναι φαινόμενο που παρουσιάζεται από τη δεύτερη αγωνιστική και που σίγουρα θα πρέπει να βρεθεί η λύση, άμεσα. Από τις 19 τελικές, οι 11 ήταν στον στόχο με τους ποδοσφαιριστές της ΑΟΑΝ να πετυχαίνουν 5 προσπάθειες στο στόχο. Συντριπτική ήταν η διαφορά στα κόρνερ με την «Κυρία» να κερδίζει 12 έναντι 1 της Αγίας Νάπας.

statsaoan2Παρεμφερή στοιχεία
Σχεδόν ισοζυγισμένα ήταν τα κερδισμένα φάουλ. 16 κέρδισαν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, 15 αυτοί της Αγίας Νάπας με τον διαιτητή Τσούκα να υποδεικνύει μια κίτρινη για λογαριασμό μας και 5 για τους «πορτοκαλί» της Αμμοχώστου.

statsaoan3

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ