Επαναφέρει Πελέ (Γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Στον απόηχο του διακοπέντα αγώνα με τον Απόλλωνα προετοιμάστηκε η Ανόρθωση για να αντιμετωπίσει τον Ερμή έπειτα από μια διακοπή ουσιαστικά 20 ημερών. Αυτό από μόνο του, καθιστά δύσκολη την αποστολή της ομάδας για την σημερινή αναμέτρηση καθότι οι ποδοσφαιριστές πέραν από το εμπόδιο του αντιπάλου θα πρέπει να νικήσουν και την απόσπαση της προσοχής και πολλά άλλα.

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ο Αντρέ Πάους προχώρησε σε 3 αλλαγές, αντικαθιστώντας τον Γκάμπριελ με τον Τζανακάκη, τον Πελέ με τον Μαισουράντζε ενώ μετάφερε στην φυσική του θέση τον Μαρτίνες σε ένα ουσιαστικά «αμυντικογενές» σχήμα, άκρως κατάλληλο για εκτός έδρας αγώνα – ντέρμπι.

Το ίδιο σχήμα δεν αναμένουμε να δούμε κόντρα στον Ερμή καθότι, μέσα στο «Παπαδόπουλος» είναι λάθος η ομάδα να παρατάσσεται με δυο αμυντικά χαφ. Για τους υπόλοιπους 10, η μοναδική αμφιβολία είναι στο κατά πόσο θα διατηρηθεί ο Μάνος στην θέση του δεξιού ακραίου αμυντικού.

[vfv id=”17″]

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας οι Χόλκερσον και Λαΐφης ενώ στα άκρα θα βρίσκονται οι Τζανακάκης και Νούχου.

Στο χώρο του κέντρου, όπως προαναφέραμε δύσκολα θα συνυπάρχουν σε τέτοια παιχνίδια οι Βίκτορ και Μαΐσουράντζε. Έτσι, ο Ζοάο θα πάρει τη θέση έχοντας ως παρτενέρ του, τον Πελέ αν και αυξημένες πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Αμπουρτζάνια ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον έθεσε εκτός του αγώνα με τον Απόλλωνα, που ποτέ δεν άρχισε. Σε ρόλο επιτελικού μέσου επανέρχεται ο Μαρτίνες.

Στην επίθεση τώρα, παραμένουν αναλλοίωτα τα δεδομένα με τους Ορλάντι και Μακρή να είναι στα άκρα και τον Εντλοβού, στην κορυφή της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ