Τώρα, γίνεται πολύ μεγάλη

Πολύ μεγάλη γίνεται η σημασία της νίκης στον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό Άχνας μετά και από τα αποψινά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Η Ομόνοια απώλεσε 2 βαθμούς ερχόμενη σε οδυνηρή ισοπαλία εντός έδρας (1-1) με την Δόξα, και στο ντέρμπι της Λάρνακας, ήρθε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν όλοι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και δεν είναι άλλο από την ισοπαλία (2-2) των δυο πρωτοπόρων με την Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

Έτσι, σε περίπτωση νίκης στον αυριανό αγώνα, η Ανόρθωση θα είναι η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς απώλειες και πρωτοπόρος του με 9 βαθμούς, 2 περισσότερους από ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ και 5 πάνω από την Ομόνοια ενώ ο Απόλλωνας δίνει την ίδια ώρα με εμάς, το δικό του ντέρμπι, απέναντι στην ΑΕΛ.

Πέραν από τα βαθμολογικά δεδομένα, μια νίκη αύριο θα γεμίσει με αέρα ψυχολογία τους ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους ενόψει του ντέρμπι με την λαβωμένη Ομόνοια που πλέον θα κυνηγά πάση θυσία τη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας.

Ο κόσμος μετά και από αυτά τα αποτελέσματα θα παίξει τον δικό του καταλυτικό ρόλο. Θα δώσει την έξτρα ώθηση εάν και εφόσον χρειαστεί μιας και όπως γίνεται αντιληπτό ειδικά φέτος όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ