Τι δηλώνει ο Μήτρου για την ομάδα, το Λαΐφη, τον Πάους και το ΓΣΠ

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας τοποθετήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου, στην ιστοσελίδα μας.

Μεταξύ άλλων, διαβάστε την τοποθέτηση του Μήτρου για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Λαΐφη, για την εμφάνιση της ομάδας αλλά και για τη φιλοξενία που τύχαμε στο ΓΣΠ.

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια;

Ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, μέσα στο άνδρο του αντιπάλου. Σαφώς δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι όταν δεν κερδίζουμε, από την άλλη όμως δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι η ισοπαλία είναι και το χειρότερο αποτέλεσμα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία μας, περισσότερο στο δεύτερο μέρος, αλλά τουλάχιστον κρατήσαμε το μηδέν παθητικό, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ειδικά σε τέτοια παιχνίδια.

Η δεύτερη σερί κακή εμφάνιση, έχει προβληματίσει;

Με τον Εθνικό είχαμε μια μέτρια εμφάνιση, όμως κερδίσαμε ένα δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο με ένα καθαρό 3-0, δίχως να αγχωθούμε ιδιαίτερα. Σίγουρα με την Ομόνοια δεν ήμαστε καλοί και στο μέλλον θα πρέπει να έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο, είναι κάτι που λέμε από την αρχή. Ειδικά οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν με το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, πρέπει να δείξουμε υπομονή μέχρι να προσαρμοστούν αλλά και να προλάβουν τους υπόλοιπους σε φυσική κατάσταση.

Η άποψη της τεχνικής ηγεσίας, για την κακή εικόνα της Ανόρθωσης;

Νομίζω πως ο κ. Πάους ποτέ δεν κρύβεται και μετά από κάθε παιχνίδι μας μιλά για την σκληρή δουλειά που πρέπει να συνεχιστεί, για να φτάσει η ομάδα εκεί που την θέλει. Καμιά ομάδα δεν θα τερματίσει με 36 νίκες στο πρωτάθλημα, ούτε με 36 εξαιρετικές εμφανίσεις. Αυτή την στιγμή προέχει να αγοράσουμε χρόνο μέσα από τα αποτελέσματα, μέχρι να παρουσιάσουμε το ποδόσσφαιρο που θέλουμε και μπορούμε.

Για τον τρόπο φιλοξενίας των οπαδών μας στο ΓΣΠ και τα παράπονα

Είναι γεγονός ότι τα παράπονα των οπαδών της Ανόρθωσης είναι δικαιολογημένα, αφού όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες ο χώρος που μας παραχωρήθηκε δεν επαρκούσε για 2200 οπαδούς. Αποτέλεσμα αυτού, να στριμωχθεί ο κόσμος σε σκαλιά και διαδρόμους, κάτι που εγγυμονεί πολύ σοβαρούς κινδύνους. Ευτυχώς τόσο η στάση των οπαδών – των οποίων η ασφάλεια είναι η πρώτιστη μας έγνοια – όσο και της αστυνομίας, συνέβαλαν ώστε η είσοδος και η έξοδος στην κερκίδα να γίνουν ομαλά και με ασφάλεια. Έχουμε ήδη προβεί σε παραστάσεις για το θέμα, με στόχο στο μέλλον να μην έχουμε παρόμοιο φαινόμενο.

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, για τον Λαΐφη;

Δεν ασχολούμαστε αυτή την στιγμή με μετεγγραφικά ζητήματα. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στις υποχρεώσεις της ομάδας και το επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα, τη Δευτέρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ