Ο Πάους ξέρει τι κάνει…

Μια ανησυχία και μια μικρή μουρμούρα κυρίως για την εμφάνιση ήταν αυτά που ακολούθησαν μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Το ότι η Ανόρθωση παρουσίασε μια κακή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο είναι δεδομένο, ωστόσο υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο.

Αρκετός κόσμος αλλά και πολλά δημοσίευματα κάνουν σύγκριση της φετινής Ανόρθωσης με την περσινή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πάους δεν έχει πάθει αμνησία και δεν έχει ξεχάσει τις γνώσεις του περί προπονητικής. Αντιθέτως, είναι πλέον γνώστης του Κυπριακού ποδοσφαίρου και πιο έμπειρος με το τοπικό πρωτάθλημα του νησιού. Οι προσθαφαιρέσεις που έλαβαν χώρο στην ομάδα, κάθε άλλο παρά αρνητικές μπορούν να θεωρηθούν. Εντάχθηκαν στην ομάδα πολύτιμες μονάδες και ποδοσφαιριστές οι οποίοι κατέχουν πολλά καντάρια μπάλας. Το θέμα πλέον είναι η πίστωση χρόνου που πρέπει να δωθεί σε όλους στο οικοδόμημα έτσι ώστε να δέσει η ομάδα και να εγκλιματιστούν οι νέοι ποδοσφαιριστές στο περιβάλλον.

Είναι ωραίο πράγμα μια ομάδα να συνδυάζει τις νίκες της με καλές εμφανίσεις και όμορφο ποδόσφαιρο, ωστόσο τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι τα πρωταθλήματα κερδίζονται από ομάδες με σταθερά μέτριες εμφανίσεις. Η Ανόρθωση θα ανακάμψει και είμαστε βέβαιοι ότι έχει πολλά να δείξει στο προσεχές μέλλον. Η μουρμούρα και η κριτική θα πρέπει να περιθωριοποιηθεί στο παρόν στάδιο και να δωθεί πίστωση χρόνου στο τεχνικό τιμ να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό, έχει εισπράξει την εμπιστοσύνη όλων στο Ανορθωσιάτικο στρατόπεδο και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να φτάσει ο Φοίνικας εκεί που πρέπει να είναι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ