Ανακοίνωσε συνεργασία με επιστήμονες

Την έναρξη συνεργασίας με ποδολόγο, διατροφολόγο, φυσιοθεραπευτές και εργοφυσιολόγο ανακοίνωσε το τμήμα καλαθόσφαιρας της ομάδας μας. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Η Ανόρθωση Αμμοχώστου Καλαθόσφαιρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με τους ακόλουθους συνεργάτες/επιστήμονες: Μιχάλης Πολυβίου-Ποδολόγος, Χριστίνα Οικονομίδης-Διατροφολόγος, Στούππας & Καραολής- Φυσιοθεραπευτές, Γιώργος Παναγιώτου- Εργοφυσιολόγος. Η συνεργασία αυτή στοχεύει στην επιστημονική υποστήριξη των παιδιών της Ακαδημίας μας καθώς στην Ανόρθωση Καλαθόσφαιρα πιστεύουμε πως πέρα από την σωστή εκμάθηση/διδασκαλία και αγωγή που λαμβάνουν τα παιδιά μας απαιτήται και η επιστημονική βοήθεια που οι καταξιωμένοι (ο καθένας στον τομέα του) συνεργάτες μας έχουν να μας προσφέρουν μέσα από τις διαλέξεις που θα παραθέσουν στα παιδιά μας καθώς και στους γονείς.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την επιστημονική μας ομάδα καθώς όλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας μας με ενθουσιασμό! Καλές επιτυχίες σε όλους!”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ