Άμα θέλει ο Εθνικός (βίντεο)

Θα νομίζει κάποιος ότι στο παιχνίδι με τον Εθνικός Άχνας κρίνεται το πρωτάθλημα εξου και οι τόσες αναφορές από το anorthosis24.net

Βλέπετε, οι προηγούμενες αντίπαλες ομάδες (ΑΕΛ και Σαλαμίνα) τις σέβεσαι περισσότερο, μιας και δεν έδωσαν τέτοια δικαιώματα ούτε αγωνίζονται αναλόγως προτιμήσεων και συμφερόντων. Επαναφέρουμε στην μνήμη σας τα περσινά τερτίπια του Εθνικού Άχνας σε βίντεο μιας και τότε, είχαν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από οπαδούς διαφόρων ομάδων:

Εθνικός Vs Ομόνοια 1-0
Χρονικά, προηγήθηκε ο αγώνας με την Ομόνοια στο Δασάκι όπου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν νωθρά και βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Το κυνηγούσαν όμως μέχρι το τέλος και από το 80ο λεπτό και μετά όταν και αύξησαν την πίεση, ο Κουντούλ (τερματοφύλακας του εθνικού) κατέβασε τα ρολά, με αποτέλεσμα η λευκωσιάτικη ομάδα να απωλέσει 3 σημαντικούς βαθμούς. Θεμιτό.

https://www.youtube.com/watch?v=8fZX5ov-84A

Εθνικός Vs Δόξα 1-2
Ακολούθησε η «αναμέτρηση» με την Δόξα και πάλι στο Δασάκι, εκεί που η ομάδα της Κατωκοπιάς πήρε το σπουδαίο διπλό… χάρις σε ένα γκολ – χάρισμα από τον Κουντούλ στην εκτέλεση του Φερναντές. Η επίμαχη φάση στο 03:38 στον πιο κάτω σύνδεσμο.

https://www.youtube.com/watch?v=jK7eHSErmJg

Εθνικός Vs ΑΠΟΕΛ 0-4
Επόμενος εντός έδρας αγώνας – στο Δασάκι δηλαδή – η Άχνα φιλοξενεί – κυριολεκτικά – το ΑΠΟΕΛ. Ο Κουντούλ, που στο παιχνίδι με την Ομόνοια… κατέβασε τα ρολά, τα ξέχασε πάνω με τον ΑΠΟΕΛ.

Ανόρθωση Vs Εθνικός 0-0
Και ενώ θα πίστευε κάποιος ότι ο τερματοφύλακας του Εθνικού είναι ντεφορμέ, έρχεται η «απάντηση» του στο μεταξύ μας παιχνίδι. Μπορεί η Ανόρθωση να μην είχε πιάσει την σούπερ απόδοση αλλά μπορούσε να παίρνε το τρίποντο άνετα αν δεν κατακρεουργείτο από τον Αναστασίου, τον Ταλ και όχι μόνο.

Τα πιο πάνω δεν είναι τίποτα περισσότερο από το ότι… άμα θέλει ο Εθνικός, κάνει την ζημιά. Προσοχή λοιπόν εντός και εκτός γηπέδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ