ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: Ανόρθωση όχι για τη νίκη – για μιά ζωή

Με ανακοίνωση του, Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει ευχαριστίες στον κόσμο που βρέθηκε στο ΓΣΜ στον αγώνα με την Ομόνοια, αλλά και διάφορες απορίες του, για τον λόγο για τον οποίο κάποια ΜΜΕ επιλέγουν να ασχοληθούν με τον προπονητή μας.

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου, θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον κόσμο που βρέθηκε στο ΓΣΠ το απόγευμα του Σαββάτου και στήριξε την ομάδα με το πάθος και τον παλμό του, ντύνοντας το ΓΣΠ για άλλη μια φορά στα γαλανά.

Δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για την ομάδα μας, με τις ελπίδες που απομένουν για έξοδο στην Ευρώπη να είναι πολύ λίγες. Όμως, απαιτούμε να τις διεκδικήσουμε, όσες και αν είναι. Απαιτούμε η ομάδα μέχρι τέλους να βγάζει πάθος στο παιχνίδι με στόχο πάντα την νίκη. Παρά την απογοήτευση από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, εμείς στηρίζουμε την ομάδα, στηρίζουμε τους παίχτες που πάλεψαν σε όλη την χρονιά και τον προπονητή που φαίνεται να κάνει αξιόλογη δουλειά. Κατανοούμε τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στη φετινή περίοδο αλλά δηλώνουμε ότι οι απαιτήσεις τη νέα χρονιά θα είναι αυξημένες. Έμειναν δυο παιχνίδια και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε εκεί. Την Ανόρθωση δεν την στηρίζουμε για μια νίκη, την αγαπάμε για μια ζωή.

 Όσον αφορά ορισμένα μ.μ.ε για τον χρόνο και τον τρόπο που δημοσιεύουν ή δεν δημοσιεύουν ορισμένα άρθρα πραγματικά μας προκαλεί αρκετά ερωτηματικά. Δεν καταλάβαμε ακόμα γιατί και από ποιους στοχοποιήθηκε ο προπονητής μας, αλλά σίγουρα ότι γράφτηκε ή γράφετε φαίνεται να είναι καθοδηγούμενο. Έχει ομάδες που άλλαξαν τρεις προπονητές αλλά τους «αξίζει» το πρωτάθλημα. Σε ποιον απ’ τους τρεις θα δώσετε τα εύσημα; Αν μη τι άλλο ο δικός μας προπονητής βρίσκετε εκεί για ένα χρόνο, διαχειρίζοντας ένα τόσο μικρό ρόστερ με τον καλύτερο τρόπο. Και ναι αν δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένος απ’ όλους σημαίνει κάποιοι υστέρησαν. Δεν καταλάβαμε ακόμα το λάθος των δηλώσεων του. Προπονητής τους είναι και είναι ο μοναδικός αρμόδιος να τους κρίνει.

 Όσον για την κοπ και τα τσιράκια της, τα λόγια είναι πλέον περιττά. Ορισμοί αγώνων και αλλαγή αυτών 10 μέρες μετά. Ξέρετε τόσο σίγουροι ήταν για τον «πρωταθλητή» τους που καθορίζουν το πρόγραμμα βάση αυτού. Είστε απλά γελοίοι και προκλητικοί.  

 ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ

 ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

 Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕC 1994

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ