Μάρτινς στο anorthosis24: «Τη νέα χρονιά μπορούμε και θα είμαστε πρωταθλητές»

Λίγες μέρες μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη φουτσαλική Ανόρθωση, ο Πορτογάλος αστέρας Χιούγκο Μάρτινς μίλησε αποκλειστικά στο anorthosis24.net για τους λόγους που θα τον φέρουν για δεύτερη σερί χρονιά στην Κύπρο και τους στόχους της νέας χρονιάς.

Χιούγκο, ποιοι ήταν οι λόγοι που σε ώθησαν να παραμείνεις στην Ανόρθωση για δεύτερη χρονιά;

Ο πρώτος λόγος ήταν επειδή έχω δεθεί με το σύλλογο και αισθάνομαι άνετα στην Κύπρο. Εισπράτω την αγάπη του κόσμου και είμαι αισιόδοξος ότι τη νέα χρονιά μπορούμε και θα είμαστε πρωταθλητές.

Ποια χαρακτηριστικά θα προσπαθήσει να προσθέσει η Ανόρθωση τη νέα χρονιά για να πανηγυρίσει έναν τίτλο;

Την περσινή χρονιά η διοίκηση έκανε μια τεράστια προσπάθεια για να μας δώσει ό,τι χρειαζόμασταν. Φέτος θα προσπαθήσουμε να κτίσουμε μια ακόμα πιο δυνατή και έμπειρη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα διπλασιάσει τις προσπάθειές της προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι άνθρωποι που προσπαθούν καθημερινά για αυτό το τμήμα, αξίζουν τα καλύτερα.

Πως νιώθεις που και του χρόνου θα βρίσκεται στην ομάδα ο Νενέ, ο οποίος ήταν προσωπική σου επιλογή;

Αισθάνομαι χαρούμενος διότι είναι ένας φουτσαλιστής που γνωρίζω και μας βοήθησε πολύ την περσινή χρονιά. Ήμουν σίγουρος γι’ αυτά που πρόσφερε και γι’ αυτά που θα προσφέρει.

Αν μπορούσες να ξεχωρίσεις τις καλύτερες στιγμές της περσινής χρονιάς, ποιες θα ήταν αυτές;

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι το καλύτερο που έχω βιώσει στην καριέρα μου. Στην Ανόρθωση είμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια και είναι αυτό που κρατώ από την πρώτη μου χρονιά στην Κύπρο. Όσον αφορά κάτι πιο συγκεκριμένο, θυμάμαι το γκολ με τακουνάκι που σκόραρα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου και τη σημασία εκείνης της νίκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ