Πως και γιατί (δεν) αντέδρασε η Ανόρθωση στο σενάριο 14 ομάδων

Τοποθετήσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό του Super Sport FM πραγματοποίησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου, ο οποίος απάντησε στις έμμεσες και άμεσες κατηγορίες περί συναίνεσης σε πρωτάθλημα 14 ομάδων.

«Ήταν κάτι που φαινόταν από μέρες. Έγινε ένα πάρε δώσε προκειμένου να έχουμε μια όσο το δυνατό πιο ανώδυνη λύση και να διευκολύνουμε τα μικρά σωματεία σε αυτό που ήθελαν. Τέθηκε ένα χρονοδιάγραμμα για τρία χρόνια, εμείς στην τοποθέτηση μας ζητήσαμε δύο χρόνια, μέχρι να καταφέρουν να απεμπλακούν από κάποια χρέη γα να πάμε ξανά στις 12 ομάδες, όπου είναι πιο σωστός και πιο καλός τρόπος διεξαγωγής.

Αν περνούσε η αρχική θέση θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα για το πρωτάθλημα. Δόθηκε μια μέση λύση για να μην έχουμε χειρότερα αποτελέσματα. Δυστυχώς αυτά τα σωματεία είναι η μειοψηφία και δεν θα μπορούσαν να περάσουν τίποτα. Όλοι συμφωνούσαμε ότι το Πρωτάθλημα με 12 ομάδες είναι πιο συναρπαστικό. Προ του φάσματος να πάμε με σε Πρωτάθλημα με 14 και με χειρότερο τρόπο, βρέθηκε μια μέση λύση. Τα σωματεία που ζήτησαν την αύξηση, θα προσπαθήσουν να νοικοκυρέψουν τα οικονομικά τους και να επιστρέψουμε στις 12 ομάδες. Κάποιες φορές πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς για να αποφύγεις το χειρότερο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ