Μάριος Κοντός: «Στο τέλος της βραδιάς να σηκώσουμε το τρόπαιο»

Αποκλειστικές δηλώσεις στο anorthosis24.net πραγματοποίησε ο προπονητής της πετοσφαιρικής Ανόρθωσης, με το Μάριο Κοντό να αναφέρεται στον τελικό κυπέλλου της Παρασκευής, ο οποίος αποτελεί την πρώτη και τελευταία ευκαιρία τμήματος του σωματείου να πανηγυρίσει κάποια διάκριση τη φετινή χρονιά. Αναλυτικά:

 

Μετά από μια δύσκολη διαδρομή όπου αποκλείσαμε Παφιακό και ΑΠΟΕΛ στο θεσμό του κυπέλλου, η ομάδα έχει φτάσει πανάξια στο μεγάλο τελικό. Έχουμε πολλή όρεξη για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που κέρδισε με το σπαθί της μια θέση στις μεγάλες του αθλήματος όπως η Α. Ε. Καραβά και αισιοδοξούμε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Ανόρθωση είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί είτε το άθλημα λέγεται ποδόσφαιρο, φούτσαλ ή πετόσφαιρα και φέτος είναι από τις λίγες χρονιές στο πρόσφατο παρελθόν, που δεν έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής να πανηγυρίσουμε κάποιο τρόπαιο. Θα ήθελα λοιπόν να καλέσω τον κόσμο για να στηρίξει τους πετοσφαιριστές μας ώστε στο τέλος της βραδιάς να σηκώσουμε το τρόπαιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ