Σκόρπιες σκέψεις

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Φτάσαμε σε ένα κομβικό στάδιο του πρωταθλήματος και αποφάσισα να κάνω μια ανάδρομη στη μέχρι σήμερα πορεία του. Η χρόνια ξεκινά με το νομοσχέδιο για την περιβόητη κάρτα φίλαθλου η οποία ναυαγεί λόγο προχειρότητας ,ανικανότητας και ατολμίας της πολιτείας . Φέτος για πρώτη φορά διεξάγεται το πρωτάθλημά μας με 12 ομάδες και μέχρι σήμερα βλέπουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων τόσο στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας όσο και στο δεύτερο με συνεχείς εναλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα και φτάνουμε σήμερα να συζητούμε για πρωτάθλημα 14 ομάδων .

 

Πότε;;; Δύο μήνες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα κάποιων ομάδων δηλαδή στο δεύτερο γκρουπ να υποβιβαστεί μόνο ο τελευταίος;;

Σε ένα πρωτάθλημα όπου αυτοί που θέλουν να αυξήσουν τις ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια έκοψαν αρκετές φορές μονοψήφιο ή διψήφιο αριθμό εισιτηρίων . Για να υπάρχουν περισσότερα άδεια γήπεδα ;;; Οι καταγγελίες Παναγή και οι μαγνητοσκοπημένες συνομιλίες για στημένους αγώνες πάγωσαν και έπεσαν στο κενό ενώ οι φάκελοι κίτρινοι και κόκκινοι οι περισσότεροι για τις ομάδες του κάτω γκρουπ είναι κλεισμένοι ερμητικά στα συρτάρια .

 

Οι βομβιστικές επιθέσεις σε διαιτητές σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα δημιουργούν εύλογα ερωτήματα και σκοπιμότητες αφού κάποιοι επωφελούνται από την δημιουργία έντασης καθώς και οι διακοπές για απεργίες από τους διαιτητές σε καίρια χρονικά σημεία για κάποιες ομάδες . Γίναμε ο περίγελος διεθνώς με τα τερτίπια των διαιτητών και την ανοχή της ομοσπονδίας η οποία εμμένει στην στήριξη της κυπριακής διαιτησίας και δεν εγκρίνει την κάθοδο ξένων διαιτητών για την ομαλή διεκπεραίωση του πρωταθλήματος.

Ακόμη διαιτητές δηλώνουν κώλυμα να διευθύνουν συγκεκριμένους αγώνες ενώ το σύστημα με τους επιπρόσθετους διαιτητές κατά την γνώμη μου απέτυχε παταγωδώς αφού πλέον ο ένας διαιτητής περιμένει τον άλλο να δείξει την παράβαση εντός περιοχής καθώς και το ότι ανέχονται καμώματα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών εντός αγωνιστικού χώρου. Τέλος οι ανομοιόμορφες αποφάσεις τις δικαστικής και το χαΐδεμα μέρους ομάδων καθώς και η εκδικητική στάση έναντι της Ανόρθωσης λόγω του ότι δεν προσχώρησε στην ΚΟΠ ΤV .
Αυτά απλά για προβληματισμό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ