Γιώργος Κυριάκου: «Δεν μπορείς παρά να ερωτευτείς αυτό τον κόσμο»

Δεν μπορείς παρά να ερωτευτείς αυτό τον κόσμο, δηλώνει με νόημα ο προπονητής της Ανόρθωσης Γιώργος Κυριάκου στο Balla μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΑΠΟΕΛ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Κύπρου στο φούτσαλ.

Παράλληλα ο προπονητής της Ανόρθωσης πέρα από το σχόλιο του για το παιχνίδι, στάθηκε και στη βοήθεια που λαμβάνει το τμήμα από την ομάδα ποδοσφαίρου. Ευχαριστεί από καρδιάς τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης για τη συνεχή συμπαράσταση τους στην ομάδα φούτσαλ, τονίζοντας πως η Ανόρθωση είναι ιδέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κυριάκου στην κάμερα του Balla:

Για το παιχνίδι:
«Το παιχνίδι το πρώτο ημίχρονο ήταν ισοζυγισμένο, καταφέραμε και προηγηθήκαμε κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Εντάξει το ΑΠΟΕΛ προσπαθούσε να αντιδράσει, τους κτυπούσαμε στην κόντρα. Σιγά σιγά όμως ανέβαινε και η ψυχολογία μας, θεωρώ ότι δέχθηκαμε κάποια τέρματα που έπρεπε να αποφύγουμε, αλλά δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση σε κάποιες στιγμές. Παίζαμε και απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα. Όμως τέλος καλό, νικήσαμε. Αυτή η νίκη δεν σημαίνει πρόκριση, απλά ήταν μια νίκη την οποία θέλαμε πολύ. Δεν είναι μόνο το φέτος που βλέπουμε, αλλά και του χρόνου και δείχνουμε ότι η ομάδα μπορεί να κτυπήσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης:
«Θεωρώ είναι 50-50, σίγουρα το ΑΠΟΕΛ θα έχει τον κόσμο μαζί του άρα θα υπάρχει κάποια πίεση εναντίον της δικής μας ομάδας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να φύγουμε την πολυπόθητη πρόκριση».

Αν η ομάδα μπορούσε να κερδίσει με καλύτερο σκορ:
«Ναι μπορούσαμε, όμως δεν θέλω να σταθώ εκεί. Το σημαντικό ότι τα παιδιά δώσαν τα πάντα. Κάναμε κάποια λάθη που είναι λογικό, όμως για μένα η νίκη έχει πολύπλευρη σημασία. Το είπα και πριν, χτίζουμε πάνω σε αυτή τη νίκη και για τον επόμενο χρόνο αλλά είμαι αισιόδοξος και για την πρόκριση».

Για την στήριξη από τον κόσμο:
«Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μας από το ανοικτό ποδόσφαιρο, οι οποίοι μας στηρίζουν συνεχώς. Δεν βλέπω κάποια άλλη ομάδα να κάνει αυτό το πράμα. Και ο Κωνσταντίνος Λαΐφης και ο Μακρής αλλά και ο Καμίνσκι είναι πάντα στο πλευρό μας, μας βοηθούν φέρνουν και τον κόσμο στα γήπεδα και πραγματικά θέλω να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς, γιατί χωρίς αυτούς σίγουρα θα ήταν πιο δύσκολα τα πράματα για εμάς. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για εμάς που μας στηρίζει η ομάδας της Ανόρθωση στο ανοιχτό, αλλά δείχνει πως η ομάδα της Ανόρθωσης είναι μια οικογένεια και δεν βλέπει αθλήματα, βλέπει πως η Ανόρθωση είναι μια ιδέα και ο καθένας υποστηρίζει τον άλλο. Όσο αφορά τον κόσμο, δεν μπορείς παρά να τους ερωτευτείς, είναι πραγματικά καταπληκτικοί. Η δύναμη που μας δίνουν συνεχώς, είναι πάρα πολύ μεγάλη. Ακόμη και στο 3-3 δεν σταμάτησαν να μας φωνάζουν, το πίστεψαν αυτοί το πίστεψαν οι παίκτες και ήρθε η πολυπόθητη νίκη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ