Στα παιδιά που ονειρεύονται

Αν είναι κάτι που κανείς δε μπορεί να στερήσει από τη φουτσαλική Ανορθωση, είναι το δικαίωμα όλων των εμπλεκομένων στο τμήμα να ονειρεύονται. Η ψεσινή εκτός έδρας νίκη έδωσε στον Γιώργο Κυριάκου και τους συνεργάτες του πέντε λόγους να χαμογελούν, όσα και τα γκολ που πέτυχαν οι Νενέ, Μάρτινς, Χαρή, Ντακότ και Κόκκινος.

Στο +5 από ΑΕΛ
Το αποφασιστικότερο βήμα για την τετράδα έγινε ψες με την Ανόρθωση να δίνει ουσιαστικά τον αγώνα λιγότερο που είχε από την πέμπτη ΑΕΛ που με τη σειρά της είχε ρεπό. Το τρίποντο έφερε την «Μεγάλη Κυρία» πέντε ολόκληρους βαθμούς πάνω από τη Λεμεσιανή ομάδα και με 3 παιχνίδια να απομένουν, χρειάζεται τέσσερις βαθμούς προκειμένουν να κλειδώσει την συμμετοχή της στο γκρουπ των πρωταθλητών στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος

Στο -2 από ΕΝΠ
Την ίδια ώρα που η Ανόρθωση πραγματοποιούσε υγιεινό περίπατο στο «Κίτιον» η τρίτη ΕΝΠ δεχόταν την πρώτη της φετινή ήττα από την πρωτοπόρο Ομόνοια, με την απόσταση από την αμέσως επόμενη θέση να ροκανίζεται στο δίποντο. Μάλιστα η Ανόρθωση υποδέχεται την Παραλιμνίτικη ομάδα στην τελευταία αγωνιστική και έχει στα πόδια της το δικαίωμα περαιτέρω ανέλιξης στη βαθμολογία.

Μηδέν παθητικό για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι
Μπορεί η έκταση του σκορ να δίνει τη δόξα στους επιθετικογενείς φουτσαλιστές μας, αλλά ο τερματοφύλακας Οδυσσέως συνέβαλε με καθοριστικές αποκρούσεις τόσο στην νίκη, όσο και στη διατήρηση του ανέπαφου της εστίας μας. Στο καλύτερο του παιχνίδι με το φοίνικα στο στήθος, ο διεθνής πορτιέρο δικαιολόγησε την επιλογή του Γιώργου Κυριάκου, αν και αγωνίστηκε τραυματίας από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.

Πέντε γκολ, πέντε σκόρερ
Η πολυφωνία στο σκοράρισμα συνοδεύει την Ανόρθωση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς παρόλο που οι Ντακότ και Μάρτινς είναι οι μόνοι με διψήφιο αριθμό γκολ. Άξιοι συμπαραστάτες σε Μολδαβό και Πορτογάλο, ο Βραζιλιάνος Νενέ και οι «δικοί» μας Χαρή και Κόκκινος.

Φώναξαν «παρών» οι Κύπριοι φουτσαλιστές
Σαφέστατα η τριάδα των ξένων είναι αυτή που κάνει τη διαφορά όπως και σε κάθε Κυπριακή ομάδα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι οι ντόπιοι ποδοσφαιριστές περνούν στο περιθώριο. Γκολ για τους Χαρή και Κόκκινο, φανέλα βασικού για Ζαό, δύο ασσίστ από Λακούφη και ποιοτικά λεπτά από Κουππάρη συνέθεσαν το σκηνικό της ψεσινής αναμέτρησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ