Ανόρθωσις 0 – 3 Ομόνοια: Ιδανική αυτόχειρας με συνδρομή των «γκρι»

Οι τάσεις αυτοκτονίας στέρησαν από την Ανόρθωση τη δυνατότητα να μείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μιας και η αδυναμία διαχείρισης κρίσιμων στιγμών ιδιαίτερα στα δύο πρώτα σετ, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του αντίπαλου. Χωρίς να παραμερίζουμε την αυτοκριτική, η ομάδα μας έχει παράπονα και από τη διαιτησία μιας και χαρακτηριστικά ο τελευταίος πόντος στο πρώτο σετ που έληξε με 29-31, δόθηκε στους πράσινους από τον άρχοντα της αναμέτρησης μετά από παράβαση που υποδείχθηκε στο φιλέ.

Στο δε δεύτερο σετ και ενώ η ομάδα μας εξαπέλυσε την αντεπίθεσή της, διπλή διαιτητική αδυναμία έδωσε καθοριστικό πόντο στους φιλοξενούμενος μετατρέποντας το 19-21 σε 19-22, αντί 20-21. Πρώτα δόθηκε παράβαση σε βάρος πετοσφαιριστή μας στο φιλέ και εν συνεχεία η γραμματεία πήρε… πίσω υπόδειξη υπέρ της Ανόρθωσης λόγω αντικανονικής τοποθέτησης των παικτών της Ομόνοιας.

Τα λάθη δεν έλειψαν και στο τρίτο σετ με την Ανόρθωση να εξανεμίζει το προβάδισμα 4 πόντων που είχε πάρει με 8-4 και τους διαιτητές να κλείνουν τα μάτια σε άσο για την ομάδα μας και ενώ το σκορ ήταν στο 12-10. Με το σκορ στο 18-16 η ανάπτυξη της ομάδας μας έγινε προβλέψιμη με τον Ράμμα να εκδηλώνει την συντριπτική πλειοψηφία των επιθέσεων. Παρόλο που η Ομόνοια προηγήθηκε με 20-22 η «Μεγάλη Κυρία» αρχικά ισοφάρισε και στο τέλος έδωσε εύκολο πόντο με σερβίς στο φιλέ με αποτέλεσμα το 23-25 να αποτελεί το σκορ του τελευταίο σετ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ