Λαΐφης: «Λατρεύουμε τον κόσμο»

Στην κάμερα του Balla.com.cy, μίλησε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, στο παιχνίδι με την Ομόνοια και όχι μόνο, στις δηλώσεις του στάθηκε στην στήριξη που παρέχει ο κόσμος προς τους ποδοσφαιριστές, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως όλοι οι ποδοσφαιριστές λατρεύουν τον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πολυσύνθετος νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας

Για το παιχνίδι:

«Πιστεύω ότι δικαιούμασταν τη νίκη, με βάση τα δύο τελευταία παιχνίδια. Πήραμε το τρίποντο, αυτό είναι το σημαντικό, ευχαριστούμε όπως πάντα τον κόσμο που ήταν υπέροχος όπως και τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας, έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας.»

Για το τέρμα που σημείωσε:

«Νομίζω δικαιούμουν το τέρμα, με βάση τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που έχασα πολλές ευκαιρίες. Ευτυχώς ήρθε σήμερα, πήραμε και το τρίποντο, είμαι πολύ ευχαριστημένος.»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Πάντα η Ανόρθωση πάει για τη νίκη, με όποιο αντίπαλο κι αν παίζει. Θα το χαρούμε απόψε και από αύριο ξεκινούμε προπόνηση για την Κυριακή. »

Για τον κόσμο:

«Τι να πω; Είναι εξαιρετικός ο κόσμος, ειλικρινά τον λατρεύουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές, μείναμε με ανοικτό το στόμα, τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε δίπλα μας πάντα.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ