θα μιλήσει και για το «σφάξιμο» ;

Μας ενδιαφέρει άμεσα η σημερινή διάσκεψη τύπου που θα παραθέσει ο πρώην – πλέον – διαιτητής Μάριος Παναγή. Θυμίζουμε ότι ο άνωθεν ήταν ο άρχων της συνάντησης στο Αμμόχωστος, σε εκείνο τον επεισοδιακό αγώνα με τον Ερμή όπου η Ανόρθωση γιόρταζε τα 100χρονα της.

Το παιχνίδι κυλούσε πολύ καλά για την «Μεγάλη Κυρία». Βρισκόταν μπροστά στο σκορ, ήλεγχε τον αγώνα, αντιστεκόταν στις προκλήσεις της διαιτησίας μέχρι που μια φάση τίναξε τα πάντα στον αέρα. Ένα άγγιγμα – σαν χάδι – του Σπρόγκελ πάνω στο Ρονκάτο επέφερε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ολλανδού αμυντικού. Υπόδειξη που «εκτελέστηκε» με καθυστέρηση μιας και ο Παναγή – όπως άφησε να νοηθεί σε απάντηση σχόλιου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook – δέχθηκε οδηγίες μέσω της ενδοεπικοινωνίας για να προβεί σε αυτή την απόφαση. Τελικά ως γνωστόν το παιχνίδι γύρισε, όπως «γύρισε» όλων εμάς που βρισκόμασταν στην κερκίδα του «Αμμόχωστος» για να γιορτάσουμε τα 100χρονα της ιδρύσεως της Ανόρθωσης.

Μια γιορτή που κατέληξε σε φιάσκο. Μια μέρα γιορτής που αμαυρώθηκε από κάποιους, τους οποίους καλείται να αποκαλύψει σήμερα ο Μάριος Παναγή. Για εμάς τυχόν απόκρυψη του γεγονότος στην διάσκεψη ισοδυναμεί με συμμετοχή του ιδίου στο θέατρο του παραλόγου στο Κυπριακό «ποδόσφαιρο» που φαίνεται να είναι καλά… ριζομένο.

http://youtu.be/oarmoufCP9k

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ