208 μέρες μετά..ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

208 μέρες από κείνο το απόγευμα, που κάποιοι από εσάς λυγίσατε και ντροπιάσατε την φανέλα που φοράτε, μα και τους εαυτούς σας!
Μα να που ήρθε πάλι η μέρα, που μπορείτε οι παλιοί να εξαγνιστείτε για κείνο το απόγευμα, και οι νέοι να δείξετε πως καταλαβαίνετε τις αξίες, και τα ιδανικά του Συλλόγου που είστε πια μέλη. Ξεχάστε τον κόσμο…ξεχάστε την διοίκηση …ξεχάστε τις τεχνικές οδηγίες…ξεχάστε τα όλα και παλέψτε μόνο για εσάς!
Πολεμήστε για την δικιά σας μαγκιά, και για την ιστορία του ΦΟΙΝΙΚΑ! Αποδείξτε σε σας πως ξέρετε τι κουβαλάτε στις πλάτες σας…βουλώστε τα στόματα όλων, ακόμα και τα δικά μας και νικήστε!
Βγάλτε από πάνω σας την ρετσινιά του αποτυχημένου, θυσιάστε το εγωισμό σας και πάρτε αυτό που σας/μας ανήκει.
Σκεφτείτε μόνο τον εξαγνισμό…σκεφτείτε μόνο την χλεύη και την ειρωνεία εχθρών και φίλων πέρσι και επιτέλους δείξτε πως είστε κοινωνοί της Ανορθωσιάτικης ιδεολογίας. Δείξτε πως είστε άντρες και εκδικηθείτε φέτος!
Την Παρασκευή ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Το χρωστάτε σε σας και σε μας..

Eνας περήφανος ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ!!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ