Δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα

Την ήττα με 1-3 σετ γνώρισε η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας της Ανόρθωσης στο ντέρμπυ της δεύτερης θέσης με την ΑΕΚ.

Η ομάδα μας εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και με πολλά προβλήματα, κυρίως στην υποδοχή. Στο πρώτο σετ μάλιστα, η ομάδα της Λάρνακας σημείωσε αρκετούς άσους, χωρίς τα σερβίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολα ή δυνατά (15-25).

Στο δεύτερο σετ, τα κορίτσια μας ξύπνησαν κάπως και είχαν προβάδισμα στο σκορ μέχρι το δεύτερο τεχνικό time out. Ωστόσο, κάποια λάθη στους κρίσιμους τελευταίους πόντους του σετ, επέτρεψαν στις κιτρινοπράσινες να πάρουν κεφάλι με 0-2 (22-25).

Οι κυανόλευκες έδειξαν να έχουν καλύτερη αυτοσυγκέντρωση στο τρίτο σετ και ανέβασαν την απόδοσή τους, με συνέπεια να καταφέρουν να επανέλθουν στη διεκδίκηση του αγώνα, μειώνοντας σε 1-2 (19-25).

Το ανέβασμα του Φοίνικα όμως, δεν κράτησε πολύ και η ομάδα της ΑΕΚ, που ήταν ανώτερη, δεν έδωσε ελπίδες για κάτι καλύτερο στο τέταρτο σετ, παίρνοντας τη νίκη με 1-3 (20-25).

Πλέον η Ανόρθωσις υποχώρησε στην τρίτη θέση, έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα (κέρδισε 0-3 την ΑΕΛ) και τρεις βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ.

Την ερχόμενη Τετάρτη, η ομάδα μας φιλοξενεί την Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου στο ΑΤΙ.

Ήττα και για την β’ ομάδα

Την ήττα με 3-1 γνώρισε και η ομάδα μας στη β’ κατηγορία από την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς έληξε με 28-26.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα μας ήταν καλύτερη και πήρε το σετ με 22-25.

Στο τρίτο και τέταρτο σετ ωστόσο, η απειρία και η έλλειψη συγκέντρωσης στοίχισαν με συνέπεια η ομάδα μας να τα χάσει με 25-7 και 25-10.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ