Σπάει το κεφάλι του

Δυσάρεστο πονοκέφαλο έχει αυτή τη βδομάδα ο Αντρέ Πάους, καθώς στην πιο δύσκολη έξοδο της χρονιάς βλέπει τις επιλογές του να είναι περιορισμένες. Ο Ολλανδός τεχνικός, μέσα από τη σημερινή προπόνηση, πάρει σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Πρώτος πονοκέφαλος για τον Πάους, είναι η ετοιμότητα του Άντιτς, εάν ο Σέρβος αισθάνεται έτοιμος τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και θα καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, αλλιώς θα έχουμε ένα αλαλούμ, με τους Μαϊσουράτζε, Μάκο και Ζαχαρία Θεοδώρου να μπορούν να καλύψουν τη θέση.

Στο κέντρο της άμυνας για παρτενέρ του Σεράν Πόλο, υπάρχουν τα ονόματα του Μάκου και Λαϊφή. Ο νεαρός Κύπριος στα προηγούμενα τρία παιχνίδια αγωνίστηκε ως βασικός στη μεσαία γραμμή, ωστόσο κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία είχε αγωνιστεί ως παρτενέρ του Σεράν Πόλο. Εάν θα επιλεγεί ο Λαϊφής στο κέντρο της άμυνας, τότε ο Μάκος θα τοποθετηθεί στη μεσαία γραμμή.

Για τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης οι Μακρής και Αβραάμ ερίζουν για τη θέση, με επικρατέστερο τον νεαρό μιας και φαίνεται πιο ψηλά στις επιλογές του Αντρέ Πάους.

Για τη θέση του τερματοφύλακα ακλόνητο φαβορί, είναι ο Βέγκα ο οποίος μετά από σχεδόν 8 μήνες θα επιστρέψει σε επίσημο παιχνίδι. Το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε ο Αργεντίνος, ήταν με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος την 5/2/2014»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ