Μαρίνος Μήτρου: «Στόχος το βαθμολογικό κέρδος»

Στο SuperSportFM μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Μαρίνος Μήτρου ο οποίος ανέφερε ότι ο στόχος στον αυριανό αγώνα με το Αποελ είναι το βαθμολογικό κέρδος, για τις απουσίες που θα έχει η Ανόρθωση, τη παρουσία του κόσμου και για το θέμα με τη συνάντηση με την ΚΟΠ η οποία δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει

«Αφήνουμε τον προηγούμενο αγώνα με τον Ερμή. Κρατάμε αυτά που πρέπει και συγκεντρωνόμαστε στον αυριανό αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για ξεκούραση. Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια όπου θέλουμε να πάμε για βαθμολογικό κέρδος.

Η απογοήτευση είναι φυσιολογική, όμως θέλουμε οι ποδοσφαιριστές να πεισμώσουν από αυτό το αποτέλεσμα και να επαναλάβουν τους εαυτούς τους στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Θέλουμε να ψυχαγωγήσουμε τους φιλάθλους μας και να πάρουμε τους βαθμούς. Έχουμε ένα παιχνίδι που το βλέπουμε ως ευκαιρία. Θέλουμε να πάμε με καθαρό μυαλό να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι χωρίς να βάζουμε επιπλέον άγχος».

Σαμπάλα, Καμίνσκι, Εντέ και Χόλγκερσον δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής γιατί δεν ήταν δηλωμένοι κατά την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Εκτός είναι και ο τιμωρημένος Οικονόμου, ενώ απόψε θα διαφανεί αν θα είναι διαθέσιμος ο Άντιτς. Εκτός είναι και ο τραυματίας Δημητρίου».

Για τον κόσμο…
«Θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Στηρίζει την προσπάθεια ο κόσμος και ελπίζουμε ότι και αύριο θα είναι στο πλευρό μας».

Για το γεγονός ότι νιώθουν ενοχλημένοι από το γεγονός ότι η ΚΟΠ δεν έχει ορίσει συνάντηση με την Ανόρθωση, κάτι που έκανε με την Ομόνοια…
«Έχουμε μια αλληλογραφία με την ομοσπονδία. Μέσα σε αυτή ζητήσαμε και μια συνάντηση και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε απάντηση, κάτι που έγινε με την Ομόνοια. Αναμένουμε πότε θα γίνει κατορθωτή συνάντηση με την ομοσπονδία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ