Ο κόσμος τους περιμένει

Ο κόσμος περιμένει περισσότερα από τους Μαραγκό και Ανδρέα Αβραάμ οι οποίοι αποτελούν τους σημαντικότερους γηγενείς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο φετινό ρόστερ της Ανόρθωσης.

Αμφότεροι διαθέτουν εμπειρίες και ποιότητα για να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα και όλοι στο Αντώνης Παπαδόπουλος περιμένουν να τους δουν να ανεβαίνουν και αυτοί, όπως οι Κάλβο και Λαΐφης.

Ο πρώτος γνωρίζει την Ανόρθωση πάρα πολύ καλά αφού πρόλαβε και έζησε την εποχή του μεγάλου Τιμούρ Κετσπάγια αλλά και την μετέπειτα καθοδική πορεία. Σε δηλώσεις του για τη φετινή χρονιά, ανέφερε στο ράδιο πρώτο ότι «γίνεται καλή δουλειά και είναι σημαντικό να δοθεί χρόνος για να κτιστεί κάτι. Ήρθε η στιγμή για την Ανόρθωση να κάνει κάτι, να κάνει το βήμα προς τα μπρος».

Ο δεύτερος είναι ανανέωσε με συνοπτικές διαδικασίες το συμβόλαιο του αλλά δεν πήρε ουσιαστικό χρόνο στα πρώτα 5 παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος αφού κατέγραψε μόλις 35 αγωνιστικά λεπτά. Μπορεί να βοηθήσει στη αριστερή πλευρά και θα πρέπει να παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση για να εκτοπίσει ένα εκ των Νούχου, Μακρή και Εντέ.

Θα έρθουν τα παιχνίδια που αμφότεροι θα κληθούν να βοηθήσουν το συγκρότημα του Αντρέ Πάους και ο κόσμος έχει απαιτήσεις από αυτούς ιδιαίτερα από τη στιγμή που είναι ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με ψηλά συμβόλαια και δεν αρκεί απλά το να τα τιμήσουν αλλά και να τα αποσβέσουν…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ