Χρίστος Πουλλαϊδης: «Κανένας αντίπαλος να μην παίρνει πόντο στην έδρα μας»

Δηλώσεις μετά το πέρας της ψεσινής αναμέτρησης απέναντι στην Αγία Νάπα έκανε ο πρόεδρος του σωματείου στην κάμερα του protathlima.com, με την χαρά να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Ο Χρίστος Πουλλαϊδης αναφέρθηκε για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, το οικονομικό σκέλος αλλά και την προοπτική το «Αντώνης Παπαδόπουλος» να ξαναγίνει απόρθητο φρούριο.

Για τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη:

«Νομίζω ότι η ομάδα έχει δείξει ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο κάποια καλά στοιχεία και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Γκαρσία και Εντέ που είναι δύο από τα ατού μας, έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν καλή μπάλα».

Για το αν έχει δει αυτά που περιμένει:

«Είναι νωρίς. Εγώ φαντάζομαι πως θα είναι η ομάδα και σήμερα είδα ότι πάμε καλά. Έχουμε δείξει κάποια στοιχεία τα οποία περίμενα να δω.»

Για την εικόνα του προπονητή για το ψεσινό παιχνίδι:

«Έχω μιλήσει με τον κύριο Πάους ο οποίος ήταν αγχωμένος αλλά πιστεύω ότι η κατοχή ήταν περίπου στο 70%-30% υπέρ μας».

Για την εταιρία, το μισθολόγιο και γενικότερα το οικονομικό κομμάτι:

«Πριν μερικές εβδομάδες είχαμε εκδώσει τριμηνιαία έκθεση για τα πεπραγμένα της εταιρίας λέγοντας καθαρά τα πράγματα όπως είναι. Θέλουμε ο κόσμος να είναι κοινωνός αυτής της προσπάθειας και τον παρακαλούμε να έρθει κοντά να βοηθήσει ηθικά και οικονομικά. Τα πράγματα είναι ακόμα δύσκολα αλλά η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη. Πριν δεν βλέπαμε τον πάτο, τώρα τον βλέπουμε άρα ήμαστε πιο ευχαριστημένοι.»

Για τον κόσμο:

«Ο κόσμος είναι λίγο σκεπτικός και δεν έχει έρθει ακόμη όλος πίσω. Το γήπεδό μας πρέπει να γίνει ξανά κάστρο και κανένας αντίπαλος να μην παίρνει πόντο στην έδρα μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ