Νίκη για να δημιουργήσει δυναμική

Με την Α.Ε.Κ η νίκη ήταν αναγκαία για να αρχίσει να έρχεται στην ομάδα αύρα θετική. Ο στόχος επιτεύχθηκε έστω και στο 93’ όμως οι τρεις βαθμοί και η καλή εμφάνιση ανέβασαν τη ψυχολογία στα ύψη. Πλέον η Ανόρθωση στο παιχνίδι με τον Ερμή καλείται να κτίσει πάνω στη νίκη αυτή, εάν θέλει να μην πάει χαμένο το τρίποντο απέναντι στην Α.Ε.Κ.

Ενδεχόμενη νίκη απόψε, αν και νωρίς, θα βοηθήσει την ομάδα μας να πάρει το πάνω χέρι έναντι του Ερμή, οι «φτεροπόδαροι» όπως και η «Μεγάλη Κυρία» έχουν ως στόχο την τετράδα, έτσι θα πρέπει να τους κερδίσουμε για να ανακτήσουμε προβάδισμα ψυχολογικό και βαθμολογικό.

Επίσης με ένα πρόγραμμα φωτιά να έρχεται, η νίκη απόψε θα είναι το καλύτερο τονωτικό, η ομάδα θα αρχίσει να αποκτά δυναμική και θα πάει με καλύτερη ψυχολογία, περισσότερη αυτοπεποίθηση και με ψηλότερες προσδοκίες απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Και συν τοις άλλοις όλο και περισσότερος κόσμος θα έρθει κοντά και να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται, γιατί όπως τονίστηκε επανειλημμένως σε δηλώσεις των ιθυνόντων της Ανόρθωση την εμπιστοσύνη του κόσμου την κερδίζεις.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ