Μήτρου: «Δυστυχώς οι οργανωμένοι απέχουν»

Στο ραδιόφωνο του Supersport FM μίλησε το μεσημέρι ο Μαρίνος Μήτρου. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, στις δηλώσεις του εξέφρασε την λύπη για την αποχή των οργανωμένων, ωστόσο φάνηκε αισιόδοξος πως στο γήπεδο σήμερα θα υπάρχει αρκετός κόσμος

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο αντιμετωπίζουμε με κάθε σοβαρότητα και προσοχή. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα, θα είναι έξω ο Δημητρίου, με τους υπόλοιπους να είναι μέσα. Κάποιοι μπορεί να μην είναι απόλυτα έτοιμοι όμως θα βοηθήσουν σε περίπτωση που τους ζητηθεί» είπε αρχικά ο κ. Μήτρου.

**«Στόχος είναι η βελτίωση των αδυναμιών που παρουσίασε η ομάδα ιδιαίτερα στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Θέλουμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, να παίρνουμε τους βαθμούς καθώς αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα»

Πρώτο παιχνίδι στην έδρα σας…
«Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας που περιμένουμε να έρθει στο γήπεδο. Κάνουμε μια καινούρια αρχή και θέλουμε πολύ αυτή τη νίκη για να την αφιερώσουμε στον κόσμο. Προτρέπουμε τον κόσμο να έρθει έγκαιρα στο γήπεδο για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία».

Πόσο κόσμο περιμένετε;
«Δυστυχώς οι οργανωμένοι απέχουν, θα βρίσκονται βέβαια έξω από αυτό και με τις φωνές τους θα δώσουν την δική τους μάχη. Παρά τις δυσκολίες λόγω της ημέρας και της ώρα πιστεύουμε ότι αρκετός κόσμος θα βρεθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Παλαιότερα ίσως να μην υπήρχαν και οι καλύτερες σχέσεις. Τώρα η σχέση είναι άριστη, και ανάμεσα στον κόσμο υπάρχει μια αποκλιμάκωση, δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα της πόλης που μας φιλοξενεί, μπορούμε να συνεργαστούμε και σε άλλα επίπεδα για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Στείλατε και αίτημα για αλλαγή στο πρόγραμμα σας και έχει απορριφτεί…
«Δεν μας αιτιολόγησαν τον λόγο που απορρίφθηκε το αίτημα μας για αλλαγές. Εμείς θα επανέλθουμε. Η Ομοσπονδία αναφέρει απλά ότι δεν αλλάζει το πρόγραμμα. Εμείς θεωρούμε ότι το πρόγραμμα δεν εξυπηρετεί το καλό του πρωταθλήματος, δεν είναι δίκαιο και γι’ αυτό θα επανέλθουμε για αν εξεταστούν συγκεκριμένα παιχνίδι και σε συνεργασία και με άλλες ομάδες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ